Hae
Liina Beth

OMA HETKI PIENPAAHTIMOIDEN KAHVIEN KANSSA

Kaupallinen yhteistyö Slurp coffee
En hyödy linkkien klikkailuista
Pari vuotta sitten en voinut kutsua itseäni kahvihifistelijäksi, koska kaupasta sai Presidentin tumma paahtoa ja se oli se mitä aina juotiin. Tiesin että Porista löytyy pienpaahtimo mutta pienpaahtimoiden kahvit olivat niin kalliita ja makuhan oli samanlainen. VÄÄRIN. Ostin ensimmäisen kahvinkeittimen joka jauhasi pavut, maku oli ihan eri kuin valmiiksi suodatettu kahvi. 
Kahvikone tekee kahvista herkullista

Ostin itselleni joululahjaksi kahvikoneen, jolla saa tehtyä tuoretta kahvia. Halukkaille voi tehdä Café Lattea tai Cappuchinoa, kahvikone tekee maidosta maitovaahtoa. Ostos ei ollut edullinen mutta näin kahden kuukauden käytön jälkeen en vaihtaisi mistään hinnasta tavalliseen kahvinkeittimeen, en edes Moccamasteriin josta aina puhutaan että se on ainoa ja oikea kahvinkeitin.
Kahvin aromit maistuvat paremmin kahvikoneen kahvilla ja onkin mielenkiintoista laittaa maku nystyrät töihin kun nauttii erimakuisia kahvia. Kahvin mauissa on huomattavaa eroa!
Näin minusta taisi syntyä kahvihifistelijä, yhdistän kahvin omaan aikaan. Koska aamuisin herään noin tuntia ennen kuin taapero joten saan nauttia muutaman kupin herkullista kahvia, nautin myös kahvista ja omasta ajasta Pikku Kakkosen aikana. Niin eihän se ole edes mikään ihmeellisyys että haluaa panostaa siihen. 


Miksi valita Slurp coffee?

Nykyään ihmiset haluavat panostaa kotimaisuuteen, käsityöhön ja helposti saatavilla oleviin tuotteisiin. Tuotetaan työtä Suomeen mutta myös saa nauttia ihan erilaisesta kahvista mitä perus Juhla Mokkaa. Mikä ehkä kumminkin parasta Slurpissa, saat tilattua kestotilauksena kahvia kotiin. Saat valita sopivan toimitusvälin, haluatko tummapaahtoista, vaaleapaahtoista vai näitä vaihdellen. Nämä saapuvat suoraan postilaatikkoon. On aina jännittävää saada uusi pussi kahvia, koska se voi olla minkä tahansa pienpaahtimonkahvia. 16 pienpaahtimoa sijaitsee ympäri Suomea, näin saa maistaa erilaisia kahvia. Ei tarvitse kyllästyä siihen perus Juhla Mokkaan. 
Itse löysin oman herkkukahvini, jota rakastan! Kaffe Roasteryn India Monsoon Malabar, ehdottomasti maistamisen arvoinen!
Vaikka ei kiinnostaisi kestotilata kahvia kotiin niin saat tilattua myös yksittäisiä kahvipaketteja, saat niistä valita haluatko 200 g vai 400 g pakkauksen, saat valita millä teet kahvisi koska sekin vaikuttaa siihen mitä tulet Slurpilta saamaan. Itse kahvihifistelijänä olen niin innoissani tästä palvelusta että vaikka yhteistyömme jo päättyi niin jatkan ehdottomasti tilaamista. 
Miltä tämä Slurp Coffee kuulostaa?
Voisitko harkita käyttäväsi heidän tuotteitaan?

Instagramiin @liinail on tulossa arvontaa!
Palkintona Slurpin tarjoama kuukauden kahvielämys!

10 kommenttia

 1. marja liljeström kirjoitti:

  Kiinnostaa kyllä. Kun olen kahvikatti. Hienoa että olet löytänyt tavan, jolla keittää hyvää kahvia. Tosi kiva että kahvit tuodaan kotiin asti.

 2. Tiiu/Puutarhahetki kirjoitti:

  Täysin uusi tuttavuus minulle! En tosin juo kahvia kuin satunnaisesti, vaan yleensä teetä. Mielenkiintoinen blogi sinulla. Jäin samantien lukijaksi. Hyvää ystävänpäivää ja hauskaa kevään odotusta! P.s. blogissani on käynnissä kiva hemmottelupaketin arvonta:)

 3. Minna M kirjoitti:

  Minä en juo kahvia ollenkaan. Miehelle ostin Lidlistä pienen sähkökäyttöisen kahvinjauhimen, jolla jauhetaan pavuista kahvia moccamasteriin. Miehelle voisin tilata jonkun erikoiskahvin testiin. Kestotilaus ei kannata, kun mies keittää kahvia kotona vain viikonloppuisin.

 4. Satu Sjöholm kirjoitti:

  Samat on fiilikset❤️ Meillä kans kahvikonsertti joka jauhaa tuoreista pavuista?

 5. Minna kirjoitti:

  Kiinnostaa kyllä! Itse juon yleensä kofeiinitonta, löytyyköhän heidän valikoimastaan sellaista? Myös joku tosi tummapaahtoinen voisi maistua 🙂

 6. Mama Lina kirjoitti:

  Ihanaa että meitä on <3
  Kyllä kahvi maistuu ihan erilaiselta kun jauhetaan kahvi kotona / kahvikone sen jauhaa 🙂

 7. Mama Lina kirjoitti:

  Onneksi heiltä voi myös tilata ainoastaan tietyn pussinkin kahvia 🙂 Miehesi varmasti tykästyisi 🙂

 8. Mama Lina kirjoitti:

  Voisitko kuvitella itse että tilaisit kahvin kotiin? 🙂

 9. Mama Lina kirjoitti:

  Kiitos samoin! 🙂 Tervetuloa lukijaksi! 🙂
  Pitääkin käydä kurkkaamassa blogiasi!

  Hyvää viikonloppua <3

 10. tuulanneli kirjoitti:

  Minulle todella mielenkiitoinen uutuus! Olen kahvin suurkuluttaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *