Hae
Liina Beth

TUMMENTUNEILLE HAMPAILLE KYYTIÄ

Kaupallinen yhteistyö Hammaslammas 
Kahvia tulee juotua päivässä monen monta kuppia, ja tiesitkö että yksinään kahvikin värjää hampaita. Vaikka itse pesen hampaat kaksi kertaa päivässä niin hampaat ovat keltaiset ja tummat kuin pihalla koiran pissaama lumi. Pitkään jo haaveilin että menisin hampaiden valkaisuun hammaslääkäriin mutta koskaan ei sitä vain jotenkin saanut aikaiseksi. Olin kuullut ja nähnyt mainoksia näistä hampaiden valkaisusta kotona, mutta ehkä olin vähän ennakkoluuloinen että mahtaako toimia. Mutta toimiiko ne todella?
Hampaat ovat todella rumat kun ovat tummentuneet ja eikä haluaisi maksaa hampaiden valkaisusta maltaita ja eipä ole koskaan ylimääräistä aikaa mennä hammaslääkäriin hampaiden valkaisuun. Onneksi on löytynyt ratkaisu tähän, mikä selvästikin useaa ihmistä kiinnostaa, eli hampaiden valkaisu kotona!
Olen itse käyttänyt jo pitkään erilaisia valkaisevia hammastahnoja, mutta aivan rehellisesti sanottuna niistä ei ole yhtään mihinkään. Vaikka niissäkin on luvattu tuloksia jo ensimmäisen käyttö kerran jälkeen, en ole ainakaan huomannut minkäänlaista eroa edes kuukauden jälkeen, on siinäkin kieltämättä tullut heitettyä rahat kankkulan kaivoon. Heh

Miksi edes haluaisi valkaista hampaita?
Mutta miksi joku ei haluaisi valkoisia hampaita helposti ja kivuttomasti ja vielä kotona! Jokaisella varmasti löytyy 20-35 min aikaa päivässä pitää muotteja ja uv-valoa suussa. Premium valkaisusetti sisältää kaiken tarvittavan, paitsi tarvitset omasta takaa hammasharjan ja hammastahnan, mutta ne nyt varmasti löytyy jokaiselta. Ainakin toivon mukaan.
Vaikka et joisi kahvia tai tupakoisi niin hampaat kellastuvat ja tummuvat ajanmyötä. Myös on paljon erilaisia ruokia jotka värjäävät hampaita. Nyt ei tarvitse välttää mitään tiettyjä ruokia! Syö ja nauti elämästä huoletta! Muista vain tehdä hampaiden valkaisu kolmen kuukauden välein niin saat pidettyä parhaimman lopputuloksen ja mikä on sen kauniimpaa kun hymy josta loistaa valkoiset hampaat! Tosin itse en ole oppinut koskaan hymyilemään niin että hampaat näkyisivät, mutta kun puhuu niin silloinkin hampaat näkyy!
Toimiiko nämä todella?
Jo ensimmäisen käyttö kerran jälkeen näki jo huomattavaa eroa, tosin näitä suositellaan käytettäväksi päivittäin noin parin viikon ajan. Silloin saat parhaimman tuloksen. Näitä ei silti suositella jatkuvaan käyttöön, vaan voit toistaa tämän parin viikon jakson aina 3 kuukauden välein.
Ettei ketään joutuisi ostamaan sikaa säkissä niin nämä todellakin toimivat. Valkaisuaine ei sisällä ollenkaan hampaita vaurioittavia kemikaaleja tai muutakaan myrkkyjä. Joten voit huoletta käyttää näitä. Tämä ei ole maksettu mainos, sain tuotteen postausta vastaan ja annan rehellisen mielipiteeni. 

Hammaslammas haluaa vielä lahjoittaa Instagramissa yhdelle seuraajalle 2 kpl hampaiden valkaisukynää

Alennuskoodilla mamalina10 saa -10% Hammaslammas-verkkokaupasta alennusta!
Alennuskoodi on voimassa huhtikuun loppuun 

Oletko kokeillut hampaiden valkaisua?
Mitä mieltä olit?
Jos taas et niin haluaisitko kokeilla?

7 kommenttia

 1. isivuosi kirjoitti:

  Pitääpä ehkä kokeilla, kun kahvi alkaa pahemmin hampaita runnella.
  Tähän asti mulla on toiminut suolahammastahna, joka on ihan päivittäisessä käytössä.

 2. Hanna-Mari Autioniemi kirjoitti:

  Vaikuttaa kätevältä! Olen joskus valkaissut hampaita, mutta en huomannut niissä niin suurta eroa, että se kannattaisi.

  http://lifewithhannamari.blogspot.fi/

 3. Jeannays kirjoitti:

  Mulla on juuri kokeilussa Swiss Clinicin hampaiden valkaisu tuotteet ja oon tykännyt! 🙂

 4. Minnea Muru kirjoitti:

  Minua on aina vähän epäilyttänyt valkaisun mahdolliset vauriot hampaille, joten en ole siksi testannut. Tuo kuulostaa kyllä hyvältä! Voisin harkita testaavani 🙂

 5. Mama Lina kirjoitti:

  Kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla 🙂

 6. Mama Lina kirjoitti:

  En itsekään meinannut uskoa ennenkuin kokeili 🙂

 7. KINNI kirjoitti:

  Alennuskoodi ei toiminut, kun tilasin 30.4. Tuote ei ole vielä tullut, joten siitä en osaa vielä sanoa mitään. Jos kuitenkin voisit antaa palautteen blogiyhteistyöstä "Hammaslampaalle". Eivät sähköpostilleni korvaansa lotkauttaneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *