Hae
Liina Beth

INTOHIMOA MAKUUHUONEEN PUOLELLE

* Kaupallinen yhteistyö mielihyvä yrityksen Amor.fi *
Kun aikaa kuluu ja parisuhde on jo vakiintunut, samalla myös seksistä tulee sellaista samanlaista toistoa kerta toisensa jälkeen. Ei siinä ole sellaista uuden viehätystä enää mitä silloin parisuhteen alussa oli. Aina se alkaa samalla kaavalla ja päättyy samalla kaavalla, ei siis ihmekään että monilla ihmisillä menee into. Mutta miksei siis kokeilisi jotain täysin uutta ja viehättävää, herättää henkiin 
sen kadonneen intohimon.
Miksi seksistä ei puhuta?

Aihe josta vaietaan usein, onko se syy siinä ettei olla tyytyväisiä omaan seksielämään? Haluttaisiin kokeilla kaikkea uutta mutta ei uskalleta? Suomalaiset kun vaikenevat siitä kuinka paljon tienataan rahaa mutta niin tehdään seksielämässä. Rehellisesti sanottuna ennen oli enemmän mitä nykyään mutta niinhän se taitaa monella muullakin mennä, en kieltämättä jaksaisi joka päivä. 
Tärkeintä on silti puhua aiheesta toisen osapuolen kanssa, koska eihän toinen voi ikinä tietää mistä toinen tykkää jos ei avaa suutaan. 
Mitä kaikkea mukavaa voikaan keksiä?

Ehkä monet ajattelevat että aikuisten lelut ovat vain dildoja. Tämä on täysin väärä kuvitelma. Kukapa esimerkiksi ei tykkäisi olla kynttilän valossa hierottavana, siinä saakin tuntea ihanasti toisen hellä kosketus. Siitä onkin mukavaa jatkaa intohimoisesti vähän jotain aivan muuta.

Tiesitkö myös että hierontaöljyjä löytyy vegaanisena? 
Itse ainakaan en niinkään ole vegaanituotteiden perään, mutta aina tietysti nämä ovat plussaa että on paljon luonnollisia aineita, ei tarvitse pelätä mitään yliherkkyyksiä. 
Me haluttiin testata uutta ja herättää intohimon henkiin

Kun nykyään kerrat ovat harvemmat mitä ennen niin kyllä se laatu korvaa määrän. Olen ehkä itse ollut sellainen vanha-aikainen että kaikki aikuisten lelut ja mielihyvä-tuotteet ovat olleet niin ufoja asioita. ” En ymmärrä ketä tuollaisiakin käyttää ”. Pitää olla rohkea ja oikeasti testailla kaikkea uutta. Yllättävää mutta nämä Amorin tuotteet ovat tehneet intohimoa makuuhuoneen puolelle. 
Jos ei uskalla kokeilla mitään leluja niin ei hätää, kokeilkaa edes hierontaöljyjä! Ai että miten rentouttavaa se on kun öljy tuoksuu ihanalta suklaalta ja se myös samalla lämmittää selkää ja jalkoja. Samalla kun se liikerata oli rauhallinen niin se rentouttaa ja kunnolla. Harvemmin se rentouttava hieronta jää vain siihen, silloin jatketaan loppuun asti.

Lemmen nopat laittavat rakastelun ihan uudelle tasolle! Kyllästynyt aina siihen samaan, näiden lemmen noppien kanssa ei tule tylsää. Hauskaa viihdettä kokeilla muitakin paikkoja kuin sängyssä, kuten esimerkiksi pöydällä tai kylpyammeessa. Parasta näissä on ehkä se ettei tässä kukaan voi voittaa, varsinkin minulle koska olen niin kilpailuhenkinen. Heh.

Mikä ihmeen Amor?

Amor on tamperelainen mielihyvän yritys, jolla on verkkokauppa sekä kotiesittelyitä. Ja hei, voit vaikka hakea edustajaksi! Yritys on 100 % suomalainen ja verkkokaupassa on tarjolla paljon vegaanisia tuotteita. Tykästyin itse heti Amorin verkkokauppaan joka on visuaalisesti upea ja helposti löytää paljon mukavia tuotteita. 


Koodilla mamalina20 saat Amorin verkkokaupasta – 20 %
Koodi voimassa huhtikuun loppuun.


Oletko/oletteko kokeilleet mielihyvä tuotteita?
Oletko joskus ollut mielihyvä kutsuilla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *