Hae
Liina Beth

KEVÄÄN VÄLIKAUSIVAATTEET LAPSILLE

Nordbjörn
*Kaupallinen yhteistyö Jollyroom *
Erilaisia välikausivaatteita lapsille löytyy vaikka kuinka paljon, mutta mitkä niistä ovat hyviä ja mistä tietää että saako edullisesti hyviä vai pitääkö lapsille aina ostaa kalliit Molon ulkoiluvaatteet. Nämä Nordbjørnin ulkoiluvaatteet olivat itselleni täysin uusi tuttavuus, paljon olen ostanut Jollyroomista tuotteita mutta jotenkin olin ennen luottanut Reimaan ja P.OPin ulkoiluvaatteisiin. 
Oliver on n. 100 cm ja otin Oliverille 100-kokoa nämä vaatteet, hyvin mahtui kuorivaatteiden alle vielä fleecehaalari.

Mitä arvostan Nordbjørnin ulkoiluvaatteissa?

Kun lapsi saavuttaa kolmen vuoden iän niin sisä- kuin ulkoiluvaatteita kuluu ellei kyseessä ole laadukkaat vaatteet. Koska tämän ikäinen kyllä römyää, konttaa ja ryömii. Eihän lapselta voi kieltää leikkejä sen takia ettei vaatteet hajoaisi.

Nordbjørnin vaatteet ovat juurikin suunniteltu kestämään lasten ulkoleikkejä ja vaikka pihalla olisikin pimeää niin Nordbjørnin vaatteissa on hyvät heijastimet ja ne olivat Oliverin mieleen koska yksi heijastin on karhun tassun jälki. 

Nordbjørn sadehaalarissa on fleece alla, joten haalaria voi käyttää kevään myötä lähes jatkuvasti! 
Nordbjörn

Hyvä hinta-laatusuhde

Sanotaan ettei halvalla saa hyvää, mutta olen myös sitä mieltä että merkkivaatteissa merkkikin jo pelkästään maksaa. Koska Oliver sai nyt talvella rikki hänen yli 100€:n Reiman haalarin. Lapsi pitää saada olla lapsi ja leikkiä. 
Kuoritakki ja kuorihousut ovat tälläkin hetkellä alennuksessa, kannattaa käydä nappaamassa ennen kuin alennus loppuu! 

Nordbjörn

Suunniteltu lasten tarpeet edellä

On hienoa että löytää myös värikkäitä lasten ulkoiluvaatteita, koska Oliver tykkää väreistä. Mammakin tykkää. Kuorivaatteissa on teipatut saumat ja ovat vedenpitävät. Tosin mitkään kuorivaatteet ei kestä vesilammikossa uimista, mutta sitä varten onkin sadehaalari

Vaikka yleensä keltainen on herkkä väri ulkoiluvaatteissa, niin tämä materiaali on hyvin likaa hylkivää. 
Sadehaalari on aikuisen mielestä myös huikean upea keksintö, koska kevät, tarkoittaa…kuraa. Tällainen haalari pelastaa vanhemmat kun hakevat lapsen päiväkodista kun voivat pestä lapsen sadehaalari päällä ennen lähtevät autolle. Autokin kiittää, ettei ole täynnä hiekkaa ja kuraa.
Sadehaalaria olen suositellut usealle koska se on kestävä ja monikäyttöinen, ei siis tarvitse ulkona sataa vettä että voisit käyttää sitä.

Nordbjörn

Onko sadehaalarit teille tuttuja?
Oletteko kuulleet ennen Nordbjørnin vaatteista?

4 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Keltainen on kyllä niin mahtava väri varsinkin pimeään Suomeen! Ihania kuvia myös 🙂

 2. Sarianna kirjoitti:

  Voi ihania kuvia! Huh, mä oon aivan kahvilla näiden välikausivaatteiden kanssa! Oon niin onnellinen, kun serkun lapselta jäi pieneksi Reiman välikausihaalari, joka sopi täydellisesti meidän muksulle. Säästyin enemmiltä tutkimisilta. Nämä tosin näyttävät kyllä tosi hyviltä!

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Merkki on itselleni aivan uusi tuttavuus 🙂

 4. Helka Belt kirjoitti:

  Voi miten ihania vaatteita! Minulla on 4-vuotiaalle ostettu sadehaalari, oikein kätevä vaate 🙂

  Helka/www.vauva.fi/eta-aiti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *