Hae
Liina Beth

ANNETAAN KOIRA

Erittäin hyvä päivä sai totaalin stopin, kun saavuimme pojamme kanssa kotiin töistä ja päiväkodista. Heti oven avattuani huomasin koiran kakkaa kengässäni. Hengitä syvään, kaikki on hyvin. Kaikki oli hyvin kunnes huomasin roskis oli levitetty pitkin kämppää. Ei tässäkään nyt ehkä mitään vielä. Onneksi oli myös perunat levitetty pitkin sohvia, koska se ehkä vähän nauratti…Mutta olisi voinut jättää vessan roskiksen rauhaan. Aivan tajuttoman ihanaa tulla kotiin kun koko vessan roskis on pitkin kämppää. Suoraan sanottuna voihan paska! Kuukautissiteet oli revitty ja niitäkin löytyi vaikka mistä. 
Voi Huugo minkä teit. Tällaisia päiviä onneksi on harvoin mutta hei, saat minun päässäni välillä pihisemään. Olisi ihan kiva tietää mitä tällaisten koirien päässä välillä liikkuu.
Toivottavasti muilla on ollut parempi päivä!

Onko tällainen tuttua?

2 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Moikka! Meillä on kaksi mittelspitziä (kuvan perusteella teillä kleinspitz?) ja ovat kyllä ihanan läheisyydenkipeitä ja aktiivisia koiria. Jos koirat ovat työpäivän pituisen ajan yksin, jätän niille aina herkuille täytettyjä aktivointileluja tai kongit joissa on sisällä jauhelihaa/raejuustoa ja jotka on pakastettu. Näin niillä on puuhaa yksin ollessaan, eikä tarvitse keksiä muuta vähän ikävämpää puuhaa 😀

  2. Laura Kesälä kirjoitti:

    Meillä on myös tykätty levittää vessan roskista, eikä kyllä ikinä naurata sillä hetkellä ? mutta yleensä meidän Vilma on makkarissa ovi kiinni kun ei olla kotona, riittää pienelle koiralle hyvin eikä pienen koiran tarvitse edes miettiä vessan roskista tai sen levittämistä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *