Hae
Liina Beth

KOEAJOSSA LASTEN SÄHKÖAUTO

* Kaupallinen yhteistyö Jollyroomin kanssa *
* Vaatteet ja sähköauto saatu Jollyroomilta *
Kieltämättä varmaankin lähes kaikki lapset unelmoivat sähköautosta, niin myös teki meidän Oliver poika. Vaikka vanhemmat ajattelevat sen olevan turhake, mutta sano minun sanoneeni ei todellakaan ole. Vaikka tietysti autotallista tämä vie tilaa mutta se lapsen ilo ja riemu ei voi siinä mitata.
Oliveria harmitti suunnattomasti kun sedän vanha sähköauto ei koskaan oikein toiminutkaan. Viime kesänä oli jo puhetta että katsotaan ensi kesänä jos Oliverille hommattaisiin sähköauto, sitten saimme mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Jollyroomin kanssa. Sähköautoja löytyy jos jonkinlaista ja kokoista. On Hummeria, Jeepiä, BMW yms, lista on kieltämättä loputon. Ainakin melkein. Valinnanvaikeus tietty on suurin ongelma näissä. Heh. Oliver sai itse valita minkä auton hän haluaa ja kuten monet jo tietävätkin punainen on hänen lempivärinsä.


Miksi valita Alex Garagen sähköauto?

Mikä sen hienompaa esimerkiksi on kun tulee kaveri kylään niin voi ajella yhdessä sähköautolla tai sitten jos on sisaruksia niin ei tarvitse aina kuunnella sitä tappelua ” mäkin haluun!!! ”.
Suuret renkaat ovat hyvin suuri etu, koska meidänkin piha on vain puoliksi asfaltoitu ja loput nurmikkoa ja ajelu pelkällä asfaltilla ei houkuttanut Oliveria, tottakai ymmärrän sen! Kuka haluaa ajella edestakaisin samaa reittiä? En minä ainakaan. Kaasua painaessa etuvalot syttyvät ja kojelaudassa on valot. Hienoja yksityiskohtia.

Auto tulee osissa, mutta auto oli suhteellisen simppeli koota. Auto on painava, joten se ei ainakaan kaadu kovin helposti! Autosta löytyy myös molemmille matkustajille turvavyöt. Me emme ole käyttäneet meidän pihassa turvavöitä koska meillä ajetaan muutama minuutti, mennään hiekkalaatikolle ja takaisin ajelemaan.


Juuri passeli + 3-vuotiaille

Ajattelin aluksi että miten kolme vuotias pystyy ohjaamaan autoa. Koska kun hain pakettia postista niin paketti painoi 30 kg! Ohjattavuus olikin kevyttä ja helppoa, ei tarvinnut juurikaan opastaa vaihteiden käytössä. Tosin tässä Hummerissa on 2 vaihdetta, eteenpäin ja taaksepäin.

Sähköautoa on hyvin helppo ohjata ja ajaa, jo reilu kolme vuotias hallitsee autoa hyvin. Mitä nyt välillä meinaa osua aitaan, mutta harjoittelu tekee mestarin. Iso plussa näissä sähköautoissa on ratista tulevat äänet ja muutama eri musiikkikappale.

Siitä lähtien kun auto saapui meille niin sillä ollaan ajettu joka ikinen päivä ja innostusta löytyy. Hummerin perässä on myös pieni tavaran säilytystila jonne on hyvä kerätä esimerkiksi hiekkaleluja tai muita pihaleluja.

Akun kesto on riittävä, koska 8-12 tunnin latauksella pääsee huristelemaan n. 40 minuuttia. Vaikka auto on joka päivä käytössä niin akku ei ole kertaakaan päässyt kesken kaiken loppumaan. Olemme uskaltaneet myös lähteä autolla hyvän akun keston ansiosta takapihamme takana olevaan puistoon autolla. Siinä saa vanhemmatkin vähän liikuntaa kun yrittää perässä pysyä.

VINKKI!

Onko oma sähköauto vielä hankkimatta?
Tällä hetkellä Jollyroomissa Alex Garagen sähköautot
huimassa ALESSA, jopa -73% !


Onko sähköautot tuttuja?
Haluaisiko lapsesi tällaisen vai
omistaako jo?
Kävitkö kurkkaamassa Jollyroomin alen?

5 kommenttia

 1. Milla / millamainen kirjoitti:

  Aikamoisen päheä auto Oliverilla! <3 Tuolla kelpaa kyllä huristella kesäkaduilla.

  Mulla tuli heti sellainen olo, et haluan tuollaisen omalle pojallekin, mut sit muistin, että hän on vasta puolitoistavuotias ja me asutaan kerrostalossa. 😀 Ei taida meidän nurkissa riittää säilytystilaa tuollaiselle. 😛

 2. isivuosi kirjoitti:

  On kuvissa varsin ylpeä pieni autonomistaja 🙂

 3. Etä-äiti kirjoitti:

  Eikä miten ihana idea! Voisin kuvitella, että nelivuotiaani voisi olla aika sokereissaan tällaisesta..

 4. Mama Lina kirjoitti:

  Onneksi näistä on pienempiäkin jotka mahtuvat pienempään tilaan ja on varmasti pienemmille lapsille tarkoitettu. Kannattaa käydä katsomassa esim Jeepejä 🙂

 5. Laura kirjoitti:

  Ihanat kuvat ja niin makee auto! Haluaisin meillekin tollanen, jos vaan olla tilaa missä ajaa sillä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *