Hae
Liina Beth

VOIMISTELUA KOTONA

* Kaupallinen yhteistyö Fitwood ja Kuntokaupan kanssa *
Silloin kun olin itse lapsi niin ei ollut mahdollista saada voimistelurenkaita tai puolapuita kotiin, niillä oli mahdollisuus liikkua ainoastaan liikuntatunneilla koulussa. On hienoa että nykyään on mahdollista saada näitä kotiin ja vielä kauniita jotka sopivat sisustukseen. Fitwoodin voimistelurenkaita löytyy lapsille ja aikuisille. Me valitsimme meille aikuisten voimistelurenkaat, valkoisilla hihnoilla. Valitsimme aikuisten voimistelurenkaat koska lapset kasvavat nopeasti ja että myös itsellänikin on mahdollista tehdä treeniä renkailla. Voin kertoa että hyviä treenejä saa tehtyä, varsinkin silloin kun Oliver haluaa tulla painoksi.

Miksi valita Fitwood?

Tiesitkö että Fitwood on kotimainen yritys joka suunnittelee ja tekee tuotteensa Suomessa. Fitwoodin strategia on tuottaa kotimaisia ja korkealaatuisia tuotteita. Omasta mielestäni nykyään maksan tuotteista enemmän että saan kotimaisia ja laadukkaita tuotteita. Yksi asia mikä on tärkeää omasta mielestäni kun hankitaan kotiin kuntoiluvälineitä, että ne näyttävät myös hyvältä. Olisihan se tylsää että joka treenin jälkeen joutuisi ottamaan esimerkiksi voimistelurenkaat pois ja siirtää kaappiin.
Innokas 3,5-vuotias voimistelija
Meillä ei ole vielä mitään liikuntaharrastuksia, mutta tässä saa hyvin liikuntaa. Näissä voimistellaan joka päivä, aivan joka päivä. Lapsi voi keinua, roikkua, pyöriä ja yrittää nostaa itseään. Jos mammakin haluaa tehdä treeniä niin Oliver haluaa osallistua. 
Suosittelen ostamaan voimistelualustan renkaiden alle, jos lapsi sattuu tippumaan tai miksei itsekin voi siitä pudota.

Arvostatko kotimaisuutta tuotteissa?
Oletko kuullut Fitwoodista?
Onko kuntoiluvälineet kotona tuttuja?

4 kommenttia

 1. Katta kirjoitti:

  Sekä renkaat että puolapuut kiinnostaisivat kotona jo ihan minuakin oman treenin kannalta. Koti vaan on niin pieni, ettei luontevaa paikkaa ole löytynyt. Renkaatkin pitäisi ottaa pois koko ajan. Kaappiinhan ne sitten jäisi lopulta.

 2. Tiia/Lasten tapaan kirjoitti:

  Meiltä löytyy kotoa itseasiassa kahdet voimistelurenkaat ja lastenhuoneesta myös puolapuut. Kovalla käytössä ovat kaikki ja sillä niitä tuleekin käytettyä, kun ovat sopivasti näkyvillä. Ei tarvitse piilotella rumia kuntoiluvälineitä, niin tulee puolivahingossakin treenattua pitkin päivää 🙂
  Fitwood on minulle uusi tuttavuus, mutta kotimaisuus on huippua!

 3. Karoliina kirjoitti:

  Arvostan tuotteissa laatua ja kotimaisuutta – Fitwood on valmistanut todella laadukkaat ja visuaalisesti miellyttävät tuotteet.

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuollaiset olisi kyllä kätevät kotona, mutta meillä ei taida olla oikein mitään järkevää paikkaa mihin ne voisi asentaa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *