Hae
Liina Beth

KIELLÄTKÖ POIKAASI KATSOMASTA TYTTÖJEN OHJELMIA?

Meidän 3,5 v lempi telkkariohjelmiin kuuluu mm. Pipsa Possu, Hertan Maailma, Ryhmä Hau ja Pikku Kakkosen seikkailukone. Haittaako se että poika katsoo Pipsa Possua? Toiseksi se on ruotsin kielellä erittäin mukavaa katsottavaa meidän perheessä.
Miksi siis kieltäisi lapselta mukamas tyttöjen ohjelmat, nehän ovat lastenohjelmia? Itse henkilökohtaisesti en lajittele tyttöjen ja poikien lastenohjelmia. Ei se tee pojasta sen erilaisempaa lasta.

Itse taas omassa lapsuudessani pidin prätkähiiristä ja vähän rajummista ohjelmista, mutta kyllä kaikki heppaohjelmat olivat myös erittäin hyviä. Eihän minustakaan kasvanut poikaa, miksi lapsestani kasvaisi tyttö jos katselee

Kaupasta löytyy tyttömäisiä leluja Pipsa Possusta ja Hertan maailmasta, ainoa joilla on neutraaleja leluja on Ryhmä Hau. Eihän sillä ole merkitystä että millä lapsi leikkii, mutta hän ei halua Pipsa Possun ukkeleita tai Hertan Maailma pehmoleluja. Miksi ei haluaisi? Hän ilmoitti ettei halua tyttöjen leluja. Miksei näistä leluista voisi tehdä neutraaleja vaikka me eletään maailmassa jossa kaikki pitäisi olla sukupuolineutraalia?
Vaikka oma poikani sanoo ettei halua tyttöjen leluja, niin sitä ei ole oppinut kotoa vain aivan jostain muualta. Koska olen se äiti joka voisi ostaa pojalleen nuken jos hän sitä haluaisi.Kiellätkö pojaltasi tyttömäisiä asioita?
Voisitko ostaa pojallesi nuken?
Jos kiellät, niin miksi?

2 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    En tietenkään kiellä. En ole edes tajunnut jonkun voivan lajitella Hertan maailman ja Pipsa Possun tyttöjen jutuksi.

  2. Anonyymi kirjoitti:

    Juuri eilen 4.v pojalle ostettiin yhdessä Baby Born nukke kun kovasti on sitä jo pitkään halunnut. Leikkii niin poikien kuin tyttöjen leluilla, hoivavietti on ollut pienestä asti suuri, on hoidettu eläimistä pehmoleluihin kaikki suurella rakkaudella. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *