Hae
Liina Beth

ÄITIENPÄIVÄ TÄYNNÄ LAHJOJA

Voisitko itse kuvitella äitienpäivää ilman lahjoja? Onhan todella ihanaa saada kalliin laukun tai vaikka uuden iPhonen. Äitienpäivästä tulee vuosi vuodelta vain enemmän kaupallinen, miehille iskee paine. Sitä paitsi miehesi pitäisi ostaa omalle äidilleen, miksi mies loppujen lopuksi pitäisi ostaa vaimolleen äitienpäivälahjan? Kiitos siitä että on hyvä äiti? 

Arvostan kaikista eniten sitä että lapsen isä on läsnä lasten kasvatuksessa. Tiedän itse olevani hyvä äiti vaikka en saisi uutta Macbookia tai uutta laukkua. Äitienpäivänä on ihanaa myös herkistellä sillä että on saanut tulla äidiksi, koska se ei valitettavasti ole kaikkien oikeus. Kiitollisena haluan kiittää! 
Parasta äitienpäivässä omasta mielestäni on lapsen oma tekemä lahja päiväkodissa. Yhdessäolo ja todennäköisesti hyvä ruokakin.

Vietän itse oman äitienpäiväni läheisten kanssa, nauttien herkullisesta ruoasta ja vain rentoutumalla. Miksi loppujen lopuksi odottaisin jotain todella kallista lahjaa? Sitähän varten on syntymäpäivät ja joulu. Nykyään pitäisi ostaa kalliit lahjat naistenpäivänä ja ystävänpäivänä, eli pelkkää kaupallista.

Miten te vietätte äitienpäivää?
Saatko itse aina paljon kalliita lahjoja?
Mitkä ovat teidän perinteet?

2 kommenttia

  1. Minna M kirjoitti:

    Tänä vuonna toivoin poikkeuksellisesti kalliita lahjoja. Listalla oli pihavarasto ja komposti. Toisaalta ne eivät ole vain minulle henkilökohtaisesti. Luulenpa, että tulen saamaan pihavaraston. Ihaninta on saada lapsilta kortit. Meillä tämä lahjonta on mennyt ykeensä niin, että mies kyselee toiveita ja minä luettelen joitain vaihtoehtoja.

    Hyvää äitienpäivää!

  2. Anne kirjoitti:

    En yleensä saa kalliita lahjoja vaan rahaa on käytetty esim. ravintolassa syömiseen. Lahjat ovat yleensä 10-20€, ellen ole pyytänyt jotain tiettyä. Itse tehty kortti on mulle tärkeä ja se että äitienpäivänä "palvelu pelaa". Kallis lahja saisi olla esim. koko perheen elämys, kuten kylpyläloma tms. eikä jotain vain minulle. Sen tyylistä lahjaa ehkä toivoisin hääpäivänä, enkä äitienpäivänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *