Hae
Liina Beth

BEAUTY POP UP – KASVOILLE JA HIUKSILLE SIS. ALEKOODI

* Kaupallinen yhteistyö Beauty Pop Up *
Makeup Eraser

Jokainen nainen tietää miten paljon nykyään käytetään meikkejä, mutta ei huolehdita välttämättä sen poistosta niin hyvin. Kuinka moni nainen pesee meikit pois pelkällä perus saippualla? Nostaa käden ylös. Myönnetään, minäkin kuuluin heihin naisiin, mutta sanotaanpa näin etten enää koska löysin uusimman luottokauneustuotteen. 
Meinaten Makeup Eraser, tämä on pyyhe jolla saat pestyä kasvot meikeistä ihan ilman saippuaa, jännää mutta totta! Kun pyyhe on likainen, sen voi pestä pesukoneessa ja se voi kestää jopa 1000 pesua, joten kyse ei ole kertakäyttöisestä vain pitkäikäisestä luottotuotteesta.

Pyyhe on erittäin pehmeä joten siitä kasvotkin nauttivat. En voi hehkuttaa tätä liikaa koska iltaisin kun tulee pestyä meikit pois niin on hyvin miellyttävää kun saa tehtyä kasvoille hieronnan.

Kocostar
Kocostar on Etelä-Korealainen kauneusalan yritys joka tunnetaan hauskoista erilaisista naamioista.  Olen tehnyt itselleni tavaksi että n. kerran – pari kuukaudessa käytän kasvonaamioita. On ihanaa hemmotella itseään, varsinkin arki-iltaisin. Nämä Kocostarin slice maskit ovat erittäin hauska laittaa kasvoille, näyttää oikeasti esimerkiksi siltä että kasvoillasi olisi mansikoita. Näiden hyviä puolia ovat myös se että ovat erittäin helppoja käyttää, eli ketä tahansa osaa käyttää Kocostarin naamioita, oli se sitten kyseessä kasvonaamio tai käsinaamio. 
Jokainen Kocostarin naamio on kangasnaamio, mutta esimerkiksi jalkanaamioissa on muovia siinä päällä ettei suttaa joka paikkaa.
Yleellinen Foamie
Jokaisen naisen pitäisi saada nauttia kun käy suihkussa, Foamiessa on sisällä pesuaine valmiina ja kun sitä kastelee niin se alkaa vaahdota heti. Tämä fruity tuoksui ihanan marjaisalta ja tuntuu iholla hyvältä. Nämä kestävät n. 30 pesua, pesuaine kuluu sieltä pikku hiljaa kun käyttää. Omasta mielestäni nämä olisivat saaneet olla pikkuisen riittoisampia. 
Kaikkien tuntema Beautyblender
Nämä ovat olleet jo jonkin aikaa markkinoilla ja ovat hyvin suosittuja meikkipiireissä ja kyllä, ovat olleet minunkin meikkipussissa vuoden jos toisenkin. Tähän kohtaan myönnän heti etten koskaan pahemmin ole huolehtinut Beautyblenderin puhdistamisesta, mutta siitäkin on tehty hyvin helppoa! Välillä tuntuu että missä metsässä olen kasvanut kun en ollut itse aikaisemmin kuullut näiden puhdistamisesta. Tämän avulla pystyt pidentämään oman Beautyblenderin ikää. 
Beauty Pop Up on suomalaisen maahantuojan verkkokauppa joka on ollut toiminnassa vuodesta 2015. Beauty Pop Up:illa on useita erilaisia merkkejä myynnissä kuten Invisibobble ponnarit ja Tangle Teezer. Heillä on myös nopea toimitus, jos tilaat arkisin ennen klo 11, pakettisi lähtee samana päivänä ja hyvässä lykyssä sinulla on seuraavana päivänä tuotteet. 
Yhteistyön kunniaksi Beauty Pop Up tarjoaa 
lukijoilleni 20 % alennuskoodin MAMALINA
ja se on voimassa kuun loppuun asti

Onko Beauty Pop Up sinulle tuttu?
Oletko kokeillut Kocostarin tuotteita?

Ps. Kannattaa seurata instaa @liinail sinne on
tulossa arvontaa ensi viikolla kesän kunniaksi.

4 kommenttia

 1. Anna | Tämä matka -blogi kirjoitti:

  Nämähän olivat mielenkiintoisia tuotteita. Tangle Teezer onkin noista merkeistä, joita tuo verkkokauppa myy, kaikista tutuin minulle.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Täytyy sanoa etten itse ole tainnut käyttää ihan perussaippuaa kasvojen pesuun kuin jossain ihan äärimmäisessä hätätilanteessa – itse olen se, joka on aina puhdistanut meikit huolella oikeilla tuotteilla, ihan jonkin yksittäisen kerran voin myöntää nuorena nukkuneeni meikit kasvoilla ja olo oli herätyssä kyllä tunkkaistakin tunkkaisempi! 😀

 3. Melissa L kirjoitti:

  Tulee käytettyä hyvin vähän meikkiä ja nyt kesällä ei ollenkaan. Iho ei tykkää ja pisamat luovat kuitenkin oman kesäisen "meikin" iholle.

 4. Susanna kirjoitti:

  Itselläni ei kyllä tulisi mielenkään pestä kasvoja perussaippualla ja toisaalta koska meikkituotteiden kulutus on niin suurta jo meillä Suomessa niin siihen verraten myös puhdistustuotteita kulutetaan kyllä Suomessa ihan hyvin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *