Hae
Liina Beth

KP KESÄPARTY – MAMMAT VAIHDE VAPAALLA – OSA 1

Kuva Lapsen askelin

Vaikka sanotaan että toinen äiti on toiselle äidille susi, mutta tässä porukassa ketään ei ole susi toiselle, täällä tuetaan ja tsempataan toisiaan. On ihan mahtavan huikeeta kuulua tähän porukkaan ja on lähes aina tavoiteltavissa puhelimen päässä jos joskus ottaa pannuun uhmaikäisen käytös.

Hiljaista blogin puolella, myönnetään että vapusta asti olen ollut mukana järjestämässä näitä kesäjuhlia, ja aika on ollut rajallinen. Varsinkin kun pitäisi urheillakin ja viettää aikaa lapsensa kanssa. Joskus sitä on tullut ajatelleeksi että miksi ihmeessä bloggaan, mitä jos siirtyisin täysin instaan tai miettisin niitä videoiden tekemistä. Mutta nämä naiset jotka kuuluvat Kaksplussan blogiverkostoon on vain niin huikea porukka, vaikka nähdään harvoin niin meillä on silti sellainen tiimi jonka kanssa lätistään aivan joka päivä! Onhan se huikeaa olla osana sellaista jengiä jossa on samantyyppisiä ihmisiä jotka osaavat tarvittaessa myös hullutella. 

Kesäjuhlat alkoivat Kaksplussan tarjoamalla kuohuviinillä ja alkoholittomalla. Siinä kerrottiin vähän mitä päivä tuo tullessaan ja toivotettiin kaikki tervetulleiksi. 
Saimme yhteistyönä Escape Game Overilta juhlatilan ja jokainen bloggaaja pääsi yhteen huoneeseen kollegoidensa kanssa. Game overilla on kuusi erilaista pakohuonetta ja ne sopivat 2-6 hlö. Nämä pakohuoneet ovat olleet Suomessa jo jonkin aikaa mutta koskaan ei ole tullut ennen käytyä joten odotin tätä todella innoissani! 
Meidän tiimi – Milla , Janina , Ida , Klara , Nea ja minä valittiin pakohuoneeksi Viiltäjä Jack. Jouduimme käyttämään vihjeitä aika monta mutta olimme ainoat ketkä selvisivät pakohuoneesta!  Vaikka selvisimme alle tunnissa ulos huoneesta niin kyllä siellä muutaman kerran kiljaistiin. Heh. Pakohuone kokemus oli huikea, jännittävä ja lopuksi tuli hirveä paine koska siitä vain oli selvittävä! 
Game Overilla on tarjota myös juhlatila, erilaisiin juhlatilaisuuksiin kuten polttarit, syntymäpäivät tai työpaikan virkistymispäivä. Tila oli suuri ja sieltä löytyi useita pöytiä ja pieni keittiö.

Olimme nähneet juhliin paljon vaivaa ja saatu ihan huikeita yhteistyö kumppaneita mukaan meidän kesäpartyihin. Kuukauden aikana on tullut lähetettyä kymmeniä sähköposteja, haettu kymmeniä paketteja postista, kasvanut välillä harmaita hiuksia ja keskustellut yrittäjien ja yritysten edustajien kanssa. Vaikka välillä stressitaso oli korkealla niin juhlat onnistuivat ja kaikki olivat tyytyväisiä juhliin ja yritysten tarjoamiin tuotteisiin ja tarjottaviin.

Yleensä meidän juhlissa on ollut juomatarjoilu mutta nyt myös saimme yhteistyönä erilaisia tarjottavia kuten karkit Maxikarkilta, herkullisia uutuus ruis- ja kaurasipsejä Linkosuolta, raikkaita ja luonnollisia smoothieta Your Humblelta. Ettei kenenkään tarvinnut olla suu kuivana, niin kostuketta tarjosivat aivan ihanan kesäinen Ufo booli, herkullisen hyvää omenasiideriä saimme Nokian panimolta ja kesäisen raikasta Mirabeau roséviiniä, pirskahtelevaa Most Wantedia.

Kuva Lapsen askelin
Kuva LauraJohanna
Kuva LauraJohanna

Oma ilta sujui suhteellisen rauhallisin merkein, koska väsymys painoi niskaa ja se ei helpottanut, kun olin perjantaina jo juonut viinipullollisen. Koska perjantaina tilanne vaati sen. Perjantaina herännyt ennen kuutta, ollut 8 h töissä, ajanut Helsinkiin 3 h, viety omat tavarat AirBnb asunnolle, roudattu kaikki laatikot juhlapaikalle ja kasattu kaikkien goodie bagit valmiiksi. Mutta kaikki tosiaan oli sen arvoista. Yritysten vastaanotto ja bloggaajien ilo oli juurikin sitä mitä toivoin!

PS. Ensi viikolla on tulossa lisää postausta kesäjuhlista! 
Nyt ajattelin nostaa jalat ilmaan ja rentoutua, jota ei ole tullut tehtyä viimeiseen kuukauteen.

Kuva Lapsen askelin
SUURI KIITOS IHANILLE YHTEISTYÖKUMPPANEILLE!

AARNI WOOD AVAIN BANGERHEAD | BLUE HOUSE | BOLERO-DRINKS | CLOETTA | ELLAS KITCHEN | FIINI NATURALLY | FOR MINIS AND MOMMIES | ESCAPE GAME OVER | HOUSE OF ORGANIC | HYVINVOINNIN TAVARATALO | LINKOSUO | LUIN LIVING | LUSH | MARTINEX | MAXIKARKKI | MIRABEAU WINE | NOKIAN PANIMO | POP&CO | PUHDAS + | RAIKASTAMO | SLURP COFFEE | THE UFO SHOT | VIMMA COMPANY | YOUR HUMBLE | YO ZEN |

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *