Hae
Liina Beth

MIKSI JUHLAT LOPPUIVAT KESKEN – OSA II SIS ALEKOODI

* Kaupallinen yhteistyö *
Se että odotat kesäjuhlia 1,5 kuukautta, aika vain matelee… koska odotat vain niitä. Kun on muutama päivä vielä aikaa kesäjuhliin niin se sujahtaa nopeasti, kuten myös ne juhlatkin. Haikeeta miettiä että niistä on nyt jo viikko. Siis tosiaan viikko, vastahan oltiin Helsingissä ja kasailtiin tyttöjen kanssa goodie bageja. Myönnän sen että edellis viikolla toivoin että olisipa jo juhlat ohi, koska… stressi. Täältä voit lukea ykkös osan juhlista!

Illan viimeiset niin sanotut viralliset ohjelmat oli arvonnat sekä kotimaisen artesaanikosmetiikan Fiininaturallyn esittely. Näihin olin pikkuisen tutustunut jo etukäteen, koska halusin että muutkin pääsevät tutustumaan uuteen merkkiin ja että pystyin kertomaan uudesta upeasta merkistä joka tekee itse nämä tuotteensa Pohjanmaalla.

Arvonnassa oli Vimman tunika, Luin Living hiusten hemmottelusetti sekä huikea kotimainen Aarni Wood-kello.

Tiesitkö että me ihmiset roskataan 8 miljoonaa tonnia muovia joka vuosi?
Aarni Woods ei halua olla osana tätä, vaan haluaa kehittää ja suunnitella kestäviä luonnollisia design-tuotteita. Useissa Aarnin tuotteissa käytetään kotimaista puumateriaalia kuten visakoivua, tammea, saarnia, jalavaa sekä tervaleppää. Muutamassa kellomallissa on suomalaisen hirven nahasta tehdyt rannekkeet. Ihan huikea setti kaikkea uutta! En pysty sanomaan mikä näistä tuotteista on lemppari, koska nämä kaikki ovat kyllä todella hyviä ja löytyikin sellaisia joita tulee myös tulevaisuudessa ostettua, kuten FiiniNaturallyn pyykkietikka, Lushin käsivoide ja Slurpin kahvi. Kaikki näistä menee käyttöön, esimerkiksi Lasten matkaopas Eurooppaan, sitä ollaan luettu pojan kanssa aivan joka ilta. Sieltä löytyy myös paljon uutta tietoa mammalle. Kiitos vielä kaikesta yhteistyökumppaneille ja blogikollegoille 🙂

Kaikille lukijoille Luin Living 
tarjoaa 20 % alennuskoodin KAKSPLUS
se on voimassa tämän kuun loppuun

Muistakaa seurata meitä instassa @liinail

AARNI WOOD AVAIN BANGERHEAD | BLUE HOUSE | BOLERO-DRINKS | CLOETTA | ELLAS KITCHEN | FIINI NATURALLY | FOR MINIS AND MOMMIES | ESCAPE GAME OVER | HOUSE OF ORGANIC | HYVINVOINNIN TAVARATALO | LINKOSUO | LUIN LIVING | LUSH | MARTINEX | MAXIKARKKI | MIRABEAU WINE | NOKIAN PANIMO | POP&CO | PUHDAS + | RAIKASTAMO | SLURP COFFEE | THE UFO SHOT | VIMMA COMPANY | YOUR HUMBLE | YO ZEN |

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *