Hae
Liina Beth

KU EI JAKSAIS MITÄÄ

Viikon kesäloma tuli ja meni yhtä nopeasti mitä se alkoikin. Nyt on vain joku ihmeellinen kausi kun ei jaksaisi tehdä yhtään mitään. Ei siivota, ei kuntoilla…tekis mieli vain maata. Oon sentään koittanut syödä suhteellisen terveellisesti, tai ainakin yrittänyt. Viikonloput ovat pahoja kun tekee mieli ottaa vähän viiniä ja syödä pihviä. Tottakai silloin otetaan viiniä ja syödään pihviä. 

Toisaalta kaikki vain juurtaa siitä kun ei ole nimenomaan tehnyt mitään erikoista. Pitäisi taas nyt aloittaa kuntoilemisen, koska aktiivisuus luo lisää aktiivisuutta. Ainahan se aloittaminen pitkän tauon jälkeen, tekee siitä vain niin kovin vaikeaa. Muutaman kerran kun kävisi kuntosalilla niin se tuntuu taas hyvältä. Onneksi ystäväni sai puhuttua ylihuomenna salille. Josko siitä saisi taas kunnolla energiaa. 
Täällä mä silti olen, koitan saada kerättyä voimia kaikkeen.
Onko muillakin joskus samanlaisia fiiliksiä?
Muistakaa kurkata Instassa meidän arkea
@liinail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *