Hae
Liina Beth

KUN EI OLE TUKIVERKOSTOA APUNA – BABYSITS

*Kaupallinen yhteistyö Babysits *
Välillä olisi hyvä saada viettää parisuhdeaikaa, käydä vaikka yhdessä leffassa, mennä yhdessä ulos syömään tai vaikka harrastamaan liikuntaa. Vaikka olisi hyvä tukiverkosto ja lastenhoitoapua lähellä, niin ei sitä aina viitsi vaivata isovanhempia tai sitten olla ettei aina saada sopimaan. Meilläkin kun asuu yksi mummu lähes 150 km, sinne ei viedä ihan muutaman tunnin takia. Eli siinäkin tapauksessa Babysits-palvelu on hyvä sekä niille kenellä on hyvä tukiverkosto tai sitten heille kenellä ei ole ollenkaan tukiverkostoa. Muistan itse kun olin pieni niin minulla oli vakio lastenhoitaja ja meillä oli aina yhdessä niin mukavaa! Tässäkin kohtaan äiti sai omaa aikaa ja lapsi sai mukavaa leikkiseuraa.
Ei kumminkaan mikään uusi palvelu

Babysits on vasta tämän vuoden alussa rantautunut Suomeen, mutta heillä on jo 10 vuoden kokemus 20 eri maassa. Vastaavanlaisia palveluita on muutamia ja niihinkin tutustuneena niin päädyin käyttämään Babysits – palvelua ja iso etu on myös se että on mahdollista ladata appi iPhoneen tai Android-puhelimeen. Sivustolta löytyy myös paljon hyviä vinkkejä palkkaamiseen ja hyvän profiilin tekemiseen.
Ensimmäisen yhteydenoton jälkeen ei tarvitse vielä palkata lastenhoitajaa, vaan voi ihan rauhassa viestitellä ja tutustua toisiinsa. Voit myös katsoa että millaisia arvosteluita lastenhoitajat ovat saaneet. 
Babysits – palvelu ainoastaan välittää lastenhoitajia ja perheitä, joten palkanmaksu sovitaan perheen ja lastenhoitajan välillä. Välityspalkkiota he eivät ovat, mutta jos haluat rekisteröityä Premium-asiakkaaksi se kustantaa 9,95 € / kk. Tämän voi irtisanoa milloin vain. 
Itsekin olen rekisteröitynyt palveluun

Haluan myös itsekin joskus arki-iltaisin lähteä harrastamaan, vaikka talouteen kuuluu myös isäntä, niin hänen työvuoronsa on välillä arkisin klo 20:00 asti. Joten jos haluaisi lähteä kuntosalille tai jumppaan niin tarvitsee lähteä niin kovin myöhään ja siitä taas kärsii yöunet kun aamulla tarvitsee herätä jo kello 6:15. 
Yhden päivän jälkeen en ole vielä saanut yhteydenottoa lastenhoitajilta mutta odotukset ovat kyllä korkealla. Omasta mielestäni on hienoa että on tällainen palvelu jota on helppo käyttää ja se laskee oikeasti rimaa kysyä lastenhoitoapua. 
Oletko koskaan itse käyttänyt Babysits-palvelua?
Voisitko joskus käyttää tällaista palvelua?

2 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    mä oon saanu parissa viikossa 35 yhteydenottoa 🙂

  2. Mama Lina kirjoitti:

    Vautsi! Se on todella hyvin 🙂
    Oletko löytänyt lastenhoitajan/perheen Babysits-palvelun kautta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *