Hae
Liina Beth

KAHDEN SISARUKSEN PUTIIKKI – SEBWIL sis alekoodin

* Kaupallinen yhteistyö Sebwil *

Sipoossa sijaitsee kahden sisaruksen ylläpitämä putiikki jossa toimii myös verkkokauppa, eli ei tarvitse lähteä Sipooseen asti että pääset ostoksille. He myös tekevät yritysten ”backoffice”-töitä, kuten myynti- ja ostoreskontraa.
Allra bästa kanske är det att Sebwil betjänar också på svenska! Att om du vill så allt går på svenska.

Sebwil-putiikissa on myös lapsille oikein tilava leikkitila jossa lapset voivat leikkiä sen aikaan kun vanhemmat tekevät ostoksia tai tutustuu tuotteisiin kunnolla.


Valikoimasta löytyy ekologisia leluja

Itse henkilökohtaisesti olen alkanut arvostamaan kaikkea ekologista ja kestäviä tuotteita, näihin tuotteisiin kuuluu myös lelut. Onhan se hienoa että lelut kestävät lapselta lapselle ja ovat tehty myös luontoa kunnioittaen. Plan Toys on yksi näistä merkeistä jonka suosio on noussut lähiaikoina, koska heidän leluissaan ei ole yhtään muovia ja myös lelut on tehty kestämään! 
Parasta näissä leluissa on se että ovat täysin myrkyttömiä, materiaalina on käytetty kumipuuta joka on lakannut tuottamasta lateksia. Jännää, eikö?
Oliver pääsi testailemaan lelujaLääkärin salkku tuli oikein hyvään saumaan, vaikkei meillä pahemmin olla sairasteltu niin oli tulossa lääkärin käynti ja verikokeet. Jotka tietysti jännitti poikaa ja olikin mukavaa saada tutkia pupua ja ottaa verikokeet pupulta. Voisin jopa väittää että nämä helpotti todella paljon, koska eihän lääkärit nyt mitään pahaa kenellekään halua. Silti joskus voi sattua, kuten varsinkin se ensimmäinen verikoe.

Muutenkin kaikki tutkiminen on kivaa tämän ikäisenä, kuunnella sydänääniä, mitata verenpaine, mitata kuume, kokeilla polvesta refleksiä, rokottaa/ottaa verikokeita. Lääkäri Oliver esitteli potilas Pupulle mitä kaikkia tutkimuksia tänään tehdään ja kertoi aina sitä mukaan potilas Pupulle mitä on tulossa. Potilas Pupulla oli kyllä nyt vähän kuumetta, sydänäänet olivat puhtaat, verenpaineesta ei osannut oikein sanoa oliko ne hyvät, sen jälkeen oli verikokeiden vuoro. Potilas Pupu vähän rimpuili koska ei olisi millään halunnut mutta lääkäri Oliver lohdutti että tämä nipistää vähän. Verikokeista löytyi flunssapöpö. Siihen määrättiin antibioottia suoneen ja potilas Pupu sai lähteä kotiin, yhdellä ehdolla…että sairastaa rauhassa.

Mutta leikkimme ei ollut tässä, leikit jatkuivat toisena päivänä. Testailimme hyrriä, muistan omastakin lapsuudesta miten hauskoja ne oli tai siis sitten vasta kun sen oppi. Huomasin heti että Oliverissa on niin samaa kuin minussa, nimittäin kun ei heti onnistuttu niin ne hyrrät vähän lenteli pitkin olohuonetta. ” Dom e helt tyhmii ” Kokeilimme toisena päivänä uudelleen ja alkoikin sujua ja hauskaa se olikin kun sai sen onnistumaan.

Alennuskoodi

Saat 15 % alennusta ensimmäisestä tilauksesta @sebwil10 verkkokaupasta!
Alennuksen saa kirjoittamalla Liina15 verkkokaupan viestikenttään 


Onko Sebwil tuttu sinulle?
Entä Plan Toys?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *