Hae
Liina Beth

TI-TI NALLEN 30V KONSERTTIKIERTUE

Kaupallinen yhteistyö : Ti-Ti Tuotanto Oy
Kun viime konsertista on vierähtänyt reilu 20 vuotta, niin se että pääsimme pojan kanssa kokemaan tämä yhdessä oli omasta mielestäni niin hienoa. Ehkä vähän pelkäsin miten meidän innokas 4v jaksaa olla ja seurata, vaikka Ti-Ti Nallet eivät ole mikään uusi tuttavuus. Koska kun kävimme reilu puoli vuotta sitten teatterissa niin poika kysyi 10 minuutin jälkeen että ” koska tää loppuu? ”. 

Turhaa pelkäsin, koska Ti-Ti Nallen 30v juhlakiertueella oli mukaantempaiseva fiilis, Riitta sai yleisöön kontaktia ja lapset iloitsivat, tanssivat ja lauloivat Riitan mukana. Koko lauantai-aamu on mennyt siinä että ollaan juteltu pojan kanssa kuinka kivaa meillä oli Ti-Ti Nalle konsertissa.

Kun viime konsertista on vierähtänyt reilu 20 vuotta, niin se että pääsimme pojan kanssa kokemaan tämä yhdessä oli omasta mielestäni niin hienoa. 

Mammakin lauloi sen minkä osasi, hauskaa miten nuo laulujen sanat tulivat vain muistista. ” Tallustellaan katsomaan Ti-Ti maailmaa, Ti-Ti
Konsertissa huomasin että lapset kuin aikuisetkin viihtyivät erittäin hyvin, lapset ( kuten meidänkin poika ) tanssivat vanhempien sylissä ja lauloivat. Porissa konsertti oli Promenadisalissa, joka on hyvä paikka vastaavanlaisille konserteille, tosin ainoa miinuspuoli oli kun selkänojat olivat niin korkeita että sylistä näki kaikista parhaiten. Eipä se haittaa että sylissä istui lähes koko konsertin.
Konsertin jälkeen oli ehkä se koko konsertin kohokohta kun pääsi halailemaan Ti-Ti Nalleja, tosin alussa meidän poikaa vähän jännitti ja sanoi että haluaa lähteä jo kotiin, mutta kun hän näki kun muut lapset menivät iloiten halailemaan niin oli meidänkin poika mukana!

Mammakin lauloi sen minkä osasi, hauskaa miten nuo laulujen sanat tulivat vain muistista. ” Tallustellaan katsomaan Ti-Ti maailmaa, Ti-Ti 

Heti kun pääsimme kotiin poika kysyi minulta : ” Mamma, koska me mennään Ti-Ti Nallen taloon? ”. Sinne taidamme matkustaa heti vuodenvaihteen jälkeen. 
Todella suuret kiitokset Riitalle, että vieläkin ilahdutat lapsiperheitä! 
Kiitos myös että saimme olla konsertissa mukana!


Tänään Ti-Ti Nallet ovat Seinäjoella ja huomenna 4.11 Kokkolassa.
Täältä voit kurkata loput konserttipaikat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *