Hae
Liina Beth

LAPSENMIELISELLE KUIN MUOTITIETOISELLE

Kaupallinen yhteistyö: Cream Bear


Söpöt selkäreput


Olen vannoutunut henkeen ja vereen Michael Korsin käsilaukun käyttäjä, käytän jopa Michael Korsin pientä käsilaukkua metsälenkillä. Miksi joku niin tekisi? Koska jos sun vaatteissa ei ole taskuja niin jonnekin se puhelin ja eikä se puhelin niin tärkeä ole, mutta ne auton avaimet. Ennen vanhaan puhelimetkin olivat sen verran pieniä että ne pystyi hyvin tunkemaan rintaliiveihin mutta tungeppa jotain minitabletin kokoista puhelinta rintaliiveihin. 



Mutta kun näin ensimmäisen kerran Cream Bearin repun, olin heti ihan että ” vautsi, tuollaista voisi käyttää töissä, kaupungilla ja vaikka ihan missä vain ”


Reput nousivat taas suosioon

Onko sillä kenties jokin merkitys että kettureput, eli Fjällräven Kånkenit ovat olleet muodissa jo useamman vuoden. Siinä samalla myös Michael Kors ja muutkin merkkilaukkujen valmistajat ovat tehneet reppuja. Ne reput ovat olleet vähän samantyylisiä kuin käsilaukut, eli ei mitenkään sen ihmeellisempiä. Mutta kun näin ensimmäisen kerran Cream Bearin repun, olin heti ihan että ” vautsi, tuollaista voisi käyttää töissä, kaupungilla ja vaikka ihan missä vain ” ja kyllä vain siitä lähtien kun reput saapuivat postiin niin olen käyttänyt reppua joka päivä töissä, kaupungilla ja jopa siellä lenkillä. 


Samistelua 

Itse henkilökohtaisesti en ole koskaan oikein päässyt samistelun piiriin, olen ihaillut äitejä ja lapsia kun ovat samanlaisia vaatteita mutta jotenkin en itse koe sitä omaksi jutuksi. Mutta Cream Bearin reput sopivat kuin nenä päähän, lapselle kuin äidille!

Isompi Classic-reppu on sen verran iso että sinne mahtuu eväät, lompakko, kalenteri, tabletti ja vieläkin sinne reppuun mahtuisi. Classic-repun lisäksi minulla on vielä ihana Metallic mini-reppu, jota olen käyttänyt niin sanotusti parempana reppuna. Ps. Sinne mahtuu hyvin viinipullo ja meikit. Sekin tullut testattua kun olin lähdössä ystävän luokse illanistujaisiin.

”Siinä samalla myös Michael Kors ja muutkin merkkilaukkujen valmistajat ovat tehneet reppuja. Ne reput ovat olleet vähän samantyylisiä kuin käsilaukut, eli ei mitenkään sen ihmeellisempiä.”





Mikä ihmeen Cream Bear?

Cream Bear on yhden taiwanlaisen naisen piirtämä nallehahmo, josta hän keksi hauskan repun. Repun joka ei ole pelkästään lasten juttu vaan reppu joka ihastuttaa useita ihmisiä. Reput valmistetaan käsin Kiinassa, PU-nahasta joka tarkoittaa että ovat 100% vegaanisia ja kestävät käyttöä. Reppuja ei tarvitse huoltaa, kuten aitoja nahkareppuja tarvitsee. 


Cream Bear tuli Suomeen, kun Riikka sai mieheltään tuliaisiksi Classic-repun ja tämä reppu herätti kiinnostusta vastaantulijoissa ( Tämän itse allekirjoitan täysin! Nämä reput ovat keränneet paljon huomiota! ). Tästä lähti Riikan ja hänen miehensä idea alkaa tuomaan näitä reppuja Suomeen ja heillä on Helsingissä liike ja heillä on verkkokauppa myös toiminnassa. 


 Reput valmistetaan käsin Kiinassa, PU-nahasta joka tarkoittaa että ovat 100% vegaanisia!




Cream Bear – tuotteita myös saatavilla jälleenmyyjiltä

Nykyään myös Cream Bear – tuotteita saa ostettua jälleenmyyjiltä. Tulevaisuudessa jälleenmyyjien lista tulee kasvamaan mutta tällä hetkellä löydät Cream Bear – tuotteita seuraavista paikoista

Rovaniemen Kookenkä Rinteenkulmassa
Seinäjoella Paulan Kenkä 
Sastamalassa Laukkutila Ihanamäki
Verkkokauppa Asustekauppa.fi

Instagramissa @liinail on arvonta, ihanasta Cream Bear Classic repusta!

Onnea arvontaan!

Ps. Joulu on kohta ja nyt kannattaa tilata 
omat reput joulupukin konttiin!

Valokuvat : @marittaillman

8 kommenttia

 1. MINI kirjoitti:

  Aivan ihania reppuja! Mä voisin kans pitää tuollaista reppua itselläni "kassina" ja lapsille nämä olisi kyllä ihanat ja varmasti laadukkaat. Täytyy käydä osallistumassa vinkkaamaasi arvontaan 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Onpas ihana reppu – tuon koristekivellisen voisin itsellenikin ottaa 😀

 3. Emy kirjoitti:

  Ehkä vähän epäolennaista, mutta mistä nuo kuvat on otettu? Todella kauniita maisemia!

 4. Mama Lina / Liinakoo kirjoitti:

  Porin Yyterin vierestä, Karhuluodon rannalta 🙂

 5. Mama Lina / Liinakoo kirjoitti:

  Se onkin mulla vähän parempana reppuna käytössä ?

 6. Mama Lina / Liinakoo kirjoitti:

  Nämä kyllä ovat harvinaisen ihania ja tilavia ?

 7. Diina-Maria kirjoitti:

  No onpa söpöjä reppuja – en kestä! 🙂

 8. Anonyymi kirjoitti:

  Ovat tosi söpöjä ja persoonallisia nuo reput! Voisin ottaa tuollaisen koristekivellisen. Ja upeat kuvat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *