Hae
Liina Beth

EI TARVII AUTTAA, MINÄ PUEN IHAN ITSE


Kun lapsi täyttää 3 vuotta, alkaa paljastumaan omaa tahtoa jo entistä enemmän. 3-vuotiaan oma tahto oli vielä pientä verrattuna 4-vuotiaan omaan tahtoon. Ei tarvii auttaa, kyl mää osaan. Kunnes… alkaa kauhea kitinä kun ei saa laitettua haalaria itse. Apua ei voi pyytää, koska minä itse. 
Periaatteessa on hienoa että omaa tahtoa löytyy ja ei halua antaa periksi heti, jos ei osaa pukea. Mutta, välillä on ihan hermoja raastavaa. Koska minä itse. 
Keltaisen PO.P:in haalarin pukeminen menee siihen asti hyvin kunnes tarvitsee laittaa vetoketju kiinni, useat muut haalarit saa hienosti puettua täysin päälle. Koska minä itse.
Miten teillä itse puetaan?
Onko teilläkin ”minä itse”-minityyppi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *