Hae
Liina Beth

Kuka on Mama Lina blogin takana?

No minä tietty, no ei vaiskaan. Se ei kerro teille lukijoille mitään. Todennäköisesti siellä ruudun toisella puolella on Mama Lina -blogin uusia ja vanhoja lukijoita. Ehkä teitä kiinnostaa ketä mää oikein olen ja mistä mää tuun? Ajattelin kertoa teille pikkuisen kuka mää oikein olen ja mistä mää tulen! Oho, menin ihan sekaisin ja kirjoitin porin murteella.

Kuka on Liinakoo?

Liina on se ketä täällä ruudun toisella puolella kirjoittaa. Varoitan heti alussa, että välillä täältä löytyy kirjoitusvirheitä, mutta ei anneta sen haitata, koska olen ylpeä kaksikielinen paljasjalkainen porilainen. Siis ylpeä kaksikielinen, en kyllä osaa olla ylpeä porilainen. Koska Vareksestakin on tuttua ” Mikä v*ttu teitä porilaisia vaivaa?”. Niimpä, mikä meitä vaivaa.

Perheeseen kuuluu 4v poika, aviopuoliso Jii ja 5 v kleinspitz Huugo. Perheemme asustaa vanhassa rintamamiestalossa. Kotiamme remontoimme, sitä mukaan kun jaksamme ja aina jaksaminen ei ole syy kaikkeen, vaan rahaakin siihen tarvitaan. Keväällä alkaa iso yläkerran remontti kun räjäytämme koko yläkerran ja laitetaan se uuteen uskoon. Tai näin ainakin toivon, poikkeuksellista mutta olemme aika hyvin päässeet yhteisymmärrykseen yläkerran remontista.

Blogihistoriaa

Vuoden 2019 helmikuussa blogini täyttää huimat 4 vuotta, se on jo aika kiitettävä määrä. Varsinkin kun se on alkanut päiväkirjamaisesta blogista, silloin blogi toimi nimellä Oliver teki meistä perheen ja nyt kohta kaksi vuotta blogi on ollut Mama Lina.

Päiväkirjamaisesta kirjoittamisesta, siirryttiin pikku hiljaa yleiseen kirjoittamiseen. Silloinkin se oli pääsääntöisesti lapsiperheeseen liittyvää, nykyään taas kirjoitan enemmän gluteenittomuudesta, hyvinvoinnista, treenaamisesta, ihanasta kilpirauhasen vajaatoiminnasta ja perhe-elämästä. Aiheet ovat ajan mittaan siis muuttuneet huomattavasti. Gluteenittomuus tuli osana elämääni, kun voin todella huonosti kilpirauhasen vajaatoiminnan takia.

P.s Tällä hetkellä makailen Kanarian auringon alla, uusi blogipostaus on tulon päällä.

Ota myös minun Instagram seurantaan @liinail

2 kommenttia

  1. petra kirjoitti:

    Onnea uuteen blogikotiin! ❤️ Onko oikeasti jo melkein 2v kun vaihdoit blogin nimeä ? mihin tää aika on menny ?

    • liinakoo kirjoitti:

      Kiitos! Niimpä, kyl tää aika vaan menee! Mun oli oikeasti pakko vielä tarkastaa että onko siitä tosiaan melkein 2 vuotta aikaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *