Hae
Liina Beth
Kaupallinen yhteistyö

Scandic Airport helpottaa matkustamista

Kaupallinen yhteistyö: Scandic Airport

Scandic Airport hotelli on lentomatkustajien ykkösvalinta. Itse arvostan kaikista eniten sitä että kaikki on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta, varsinkin kun lapsen kanssa matkustaa. Niin haluan itse päästä mahdollisimman helpolla. Scandic Airportilta oli todella lyhyt matka 2 terminaaliin kuin 1 terminaaliin ja näin ”maalaisena” voin sanoa ettei sillä kävelymatkalla olisi voinut mennä hukkaan.

Kun olimme varanneet matkan Fuerteventuraan, selvisi että meidän lento lähtee Helsingistä 06:55, joka tarkoittaa että meillä on todella aikainen herätys. Kotoa lähtö ei olisi ollut edes vaihtoehto, koska en olisi ikimaailmassa jaksanut lähteä ajamaan joskus klo 00-01 aikaa.

Scandic Airport on moderni, erilainen ja viihtyisä hotelli. Hotelli on valmistunut v. 2018, toteutus oli erilainen, mihin oli oikeasti edes tottunut. Hotellissa on hyvin huomioitu mm ekologisuus, pieniin asioihin selvästikin kiinnitin huomiota, mutta vessan roskiksessa oli paperipussi ja huoneen roskiksessa oli lajitteluluukut.

” Scandic Airportilta oli todella lyhyt matka 2 terminaaliin kuin 1 terminaaliin ja näin ”maalaisena” voin sanoa ettei sillä kävelymatkalla olisi voinut mennä hukkaan. ”

Aamiaispöydässä tarjolla kaikille jotain

Hotellin aamiainen kruunasi kyllä kaiken. Kävimme syömässä aamiaista jo klo 4:30 jolloin oli tarjolla ”vain” varhaisaamiainen. Ei meidän porukka olis kyllä tarvinnut aamiaiseen yhtään enempää. Varsinkin kun ”allergiapöydässä” oli todella hyvä tarjonta gluteenittomille ja vegaaneille. Allergiapöydän vieressä luki, että parempi aamu kaikille, tämä osio aamiaisestamme on tarkoitettu kaikille, mutta ennen kaikkea allergikoille ja vegaaneille.

Jos omasta mielestä varhaisaamiainen oli hyvä, niin millainen sitten kunnon aamiainen mahtaa olla. Olisin kuvitellut että varhaisaamiainen olisi vain tyyliin leipää ja jogurttia, mutta tarjolla oli paljon muutakin.

  

Lapsiperheet hyvin huomioitu

 

Lapset saavat pienen yllätyksen vastaanotosta, kun kirjaudutaan sisälle. Hotellissa on myös vähän isompia huoneita, vähän suuremmalle porukalle. Lapsiperheet olivat myös huomioitu ravintolassa, jossa lasten annokset maksoivat vain 6,90€ ! Ravintolaksi todella edulliset hinnat. Lapsi sai valita mitä kasviksia haluaa, minkä pääruoan, siihen lisukkeen ja minkä juoman haluaa. Meillä yllätys, yllätys, valittiin kurkkua, hampurilainen, ranskalaiset ja omenamehua. Jäätelöä poika uhkasi haluavan myös, mutta onneksi ei otettu koska ei lapsi enää olisi jaksanut syödä.

Itselläni ei ole tosin kokemusta lentokenttähoteilleista, mutta pakko on sanoa että nyt löytyi hotelli, jossa tulen myös tulevaisuudessa yöpymään.

Uloskirjautuminen sujui nopeasti ja vaivattomasti. Sen olisi myös voinut tehdä netissä, mutta respassa ei ollut ruuhkaa klo 5 jälkeen, niin kirjauduimme ulos tyypilliseen tapaan. Kiitämme hyvästä yöpymisestä, vaikka unisaldo oli ehkä 3 h ja herkullisesta aamiaisesta, jossa oltiin huomioitu myös gluteenittomat.

 

Lentokenttähotelli vai not?

Kerro omatkin kokemukset!

 

Kaupallinen yhteistyö: Scandic Airport

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *