Hae
Liina Beth
Kaupallinen yhteistyö

Desteco – hemmottelua kiireen keskelle

Kaupallinen yhteistyö: Desteco.fi

 

Destecon valikoimasta löytyy uutuutena luonnonkosmetiikasta koottuja joulusettejä, ne sopivat joululahjoiksi tai sitten voi tehdä kuten itsekin tein, hemmottelin itseäni kotimaisten Carita Cosmetiikan ja Candle Light Storyn  tuotteilla. Huomaan miten paljon sitä nykyään arvostaakaan rentoutumista ja ihon hoitoa. Aikaa ennen lasta en käyttänyt mitään erityisiä ihonhoitotuotteita tai kuorinut ihoani koskaan.

Joulu tulee, halusit sitä tai et. Joulustressi alkaa nyt olemaan korkeimmillaan, lahjat pitää hankkia, askarella, koristella kotia jouluisaksi, miettiä missä joulu vietetään, päiväkodin hoitajille lahjat… Lista on loputon, koska noista asioista nostan stressitasoa. Mutta miten voisin vain hetken olla, nauttia rauhallisuudesta ja samalla unohtaa joulustressi. Miten olisi laadukkaita ja ihanan tuoksuisia kotimaisia Candle Light Storyn kynttilöitä ja Carita Cosmetiikan ihonhoitotuotteita?

 

Destecon valikoimasta löytää jouluisia settejä, ne sopivat joululahjoiksi tai sitten voi tehdä kuten itsekin tein, hemmottelin itseäni Carita Cosmetiikan ja Candle Light Storyn  tuotteilla.

 

Ihonhoitoa ja rentoudu

Ihonhoito on yleensä sitä perusarki touhua ja periaatteessa se on jokapäiväistä, mutta mitä jos hemmottelet itseäsi ja palkitset oman pienen hetken saunassa. Paras rentoutumiskeino on esimerkiksi lenkin jälkeen tai treenin jälkeen. Silloin ehkä, ei maistu lasillinen viiniä, viini maistuu ehkä viikonloppuiltana, jolloin haluaa muutenkin rentoutua ja rauhoittua.

Eihän ihonhoito nyt joka päivä ole mitään hemmottelua vaan enemmänkin niin sanotusti velvollisuus, haluat vain huoltaa ja hoitaa ihoasi joka ikinen päivä. Sen takia välillä on oikeasti ihanaa tehdä poikkeuksia ja laittaa tuoksukynttilän saunaan palamaan. Candy Light Storyn valikoimassa on tällä hetkellä hyvin jouluisia tuoksukynttilöitä, omena-kaneli kynttilä, jonka näette kuvissa.

Carita Cosmetiikalla myös toimivan suolakuorinnan lisäksi hyvä palasaippua, jolla saa myös meikit puhdistettua. Itse henkilökohtaisesti olen kokeillut useita kuorintatuotteita, niin rehellisesti sanottuna tämä kuuluu niihin parhaimpiin tuotteisiin, koska suola itsessään tuntuu kihelmöivältä iholla. Tuoksu on aika voimakas, ensimmäisen kerran kun avaa purkin, mutta jatkossa kun tuotetta käyttää niin tuoksu ei ole enää voimakas.

 

meikit pois Nurmen hoitavalla kasvovedellä

Ihonhoitoa ilman saunaa

Nurme ehkä kuulostaa kotimaiselta, mutta sitä se ei ole. Se tulee meidän naapurimaasta, Virosta. Käytän itse tuotetta, niinä iltoina kun en käy suihkussa tai saunassa. Nurmen kasvovesi on hyvin antioksidanttinen , se kiihdyttää mm solujen ja ihohuokosten uusiutumista. Käyttö on hyvin helppoa, sitä suihkutetaan vain vanulapulle ja aletaan puhdistamaan meikkejä pois.

 

Desteco tarjoaa luonnollisia tuotteita

 

Destecon valikoimasta löytyy luonnonkosmetiikkaa, ekologisia siivoustuotteita ja paljon muuta. Kirjoitin aikaisemman postauksen ekologisesta siivoamisesta. Itse olen hyvin kiinnostunut siitä että miten vähentää kemikaalien käyttöä, varsinkin pesuaineissa ja ehdottomasti kosmetiikassa. Asteittain olenkin onnistunut siirtymään vallan ekologisiin tuotteisiin. Arvostan hyvin paljon sitä ettei luonnolliset ja ekologiset tuotteet tarkoita hajusteettomia, koska rakastan hyviä tuoksuja. Luonnolliset tuotteet sisältävät eteerisiä öljyä, jotka ovat luonnollisia.

Vieläkin harhaluuloa ekologisiin tuotteisiin ihmisiltä löytyy, he luulevat että kaikki ovat hajusteettomia, mutta ennen kaikkea kalliita. Rehellisesti sanottuna Destecon valikoimassa tuotteet tulevat lähes saman hintaiseksi kuin nämä kemikaalituotteet., hyvä esimerkki on siivoussaippua joka maksaa 12,95€, josta saat tehtyä todella monta 0,5l suihkepulloa. Kun Kiilton suihkepullo maksaa 2,39€. Siivoussaippualla peset myös lattiat ja vaikka tiskaat käsin, siivoussaippuasta on siis moneksi.

 

 

 

Muistathan että koodilla mamalina saat -10%

alennusta Destecon verkkokaupasta

Jotta ehdit ennen joulua tekemään tilauksesi, niin teethän sen viimeistään 18.12. Toimitus Matkahuollolla!

 

Miten hemmottelet itseäsi kiireen keskellä?

Onko kaikki joululahjat jo hankittu?

Kaupallinen yhteistyö: Desteco.fi

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Itsensä hemmottelu on todella tärkeää <3

 2. Jenni Hutimeni kirjoitti:

  Mä hrmmottelen itseäni yleensä vaan suklaalla tai lasilla viiniä. Joskus muinoin jaksoin hemmotella eri kuorinnoilla ja naamioilla ja ties mitä. Pitäis ottaa sekin tavaksi, niin saa mieli ja keho molemmat nauttia ? toi nurm3n kasvovesi kuulostaa mielenkiintoiselta!

  • liinakoo kirjoitti:

   Mutta onneksi siihen voi yhdistää viinin ja suklaan 😉 Nurmen kasvovesi on ollut kyllä toimiva! 🙂

 3. Minna M kirjoitti:

  Nämä oli minulle vieraita tuotteita. Joulalahjat on vielä osin hankkimatta ja monta asiaa tekemättä. Viimeistään jouluna pysähdyn hemmottelemaan itseäni ja hoitamaan ihoa.
  Rauhaisaa joulunaikaa!

  • liinakoo kirjoitti:

   Ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia, koska kannatetaan vielä kotimaista yrittäjyyttä ja ovat vielä luonnollisia 🙂
   Niinhän se joulu pakkaa menemään…kiirettä ja stressiä vain, olen itse ensimmäistä kertaa niin etten ole stressannut.

   Kiitos samoin! 🙂

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Kiitos esittelystä, nämä olivat minulle uusia tuotetuttavuuksia. Luonnonkosmetiikasta löytyy tänä päivänä todella paljon vaihtoehtoja ja jokaiselle sopivassa hintahaarukassa.

  Mukavaa joulunodotusta 🙂

  • liinakoo kirjoitti:

   Nimenomaan on hienoa että jokaiselle lompakolle löytyy sopivaa 🙂

   Oikein ihanaa uutta vuotta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *