Hae
Liina Beth

Nolon tatuoinnin tarina

Varmasti jokainen on kuullut niistä noloista tatuoinneista, varsinkin kun otetaan kännissä festareilla, mutta mitä jos ei olekaan ollut kännissä ,saatikka festareilla kun on ottanut aivan tajuttoman nolon tatuoinnin ja se on syy minkä takia en ole voinut käyttää salilla toppia tai käydä uimassa. Siis en ole ollut kännissä tai edes festareilla, kun otin elämäni ensimmäisen tatuoinnin ja se on vielä kaupan lisäksi niin nolo että hävettää.

 

Jokaisella tatuoinnilla on tarinansa

 

Se mitä erilaisempia kuvia löytää ihmisten ihosta, niin monella on oikeasti tarina siihen. Olen kuullut todella hienoja tarinoita, siitä että mitä kuva esittää ja mitä se kuva merkitsee. Ehkä kännissä otetuilla tatuoinneilla ei ole tarinaa, tai mistä minä tiedän, vaikka kännissä olisikin tullut joku aivan huikea idea ja tarina mieleen.

 

mikä on minun nolon tatuoinnin tarina?

 

Uskoisin että haluat tietää miksi olen tatuoinut Puman logon, rehellisesti sanottuna niin minäkin haluaisin tietää mikä tämän todellisen aivopierun takana on ollut. Onhan sillä sellainen tarina, että olin 17-vuotias kun otin sen ja olin kävelevä Puma. Tällä tarkoitan sitä että kaikki vaatteeni oli Puman vaatteita, rakastin niitä ja en edes voinut kuvitella että minulla olisi ollut muita vaatteita. Niin halusin Puman logon, se oli minun ensimmäinen tatuointi ja siis niin nolo! Eihän se silloin ollut nolo, se oli ylpeyteni, varsinkin kun olin 17-vuotias ja minulla oli tatuointi. En todellakaan ajatellut miltä minusta tuntuu kun olen 10 vuotta vanhempi, tai siis mietin sitä hetkeä, mutta siihen oli niin paljon aikaa etten osannut ajatella mitä olen silloin, saatikka sitä että kokisin sen mitenkään nolona.

 

”Mikä tämän todellisen aivopierun takana on ollut?”

 

 

onneksi se peitetään muutaman viikon päästä

 

Useampi vuosi sitten mietin että se on ehdottomasti peitettävä, koska se oikeasti jotenkin rajoittaa elämääni. En pystynyt lomareissullakaan olemaan rennosti bikineissä, eikä se ettei minulla ole lihakset näkyvissä vaan tuo perhanan tatuointi.  Vihaan sitä, vihaan sitä että olen ollut yhden sortin idiootti kun olen tuollaisen ottanut. Mutta mennyttä elämää ei pysty muuttamaan, niin nyt se on siinä ja onneksi sen voi peittää! 

Varasin peittoajan Musteverstaalta, koska hänen kuvansa vakuutti minut ja hänellä on myös paljon kokemusta peittokuvista. Heitin pallon hänelle, että haluan sulan josta lähtee lintuja, niin hän teki luonnoksen ja odotan tuota päivää kuin kuuta nousevaa. ( Ps. Tämä ei ole yhteistyö ).

 
Seuraa blogiani myös Bloglovinissa

onko teillä noloja tatuointeja?

Onko teillä kokemusta peittokuvista?

13 kommenttia

 1. Nina kirjoitti:

  ?? missä tää siis on? Ei musta mikn super nolo kuitenkaan!

  • liinakoo kirjoitti:

   Tää on olkapään alla xD onneksi tänään tuli illalla viesti tatuoijalta että tuli peruutusaika ensi viikon sunnuntaille, niin vihdoin ja viimein! 🙂

 2. Eve / Queen of Eve kirjoitti:

  Ymmärrän v*tutuksen. Ei tuo paha ole, mutta tajuan kyllä miksi peittoon haluat 😀

  • liinakoo kirjoitti:

   Jotenkin sitä itse kokee että se on niin nolo 😀 odotan innolla että pääsen peittämään tatuoinnin!

 3. NelliL kirjoitti:

  Ei ole noloja. Mutta keskeneräinen on ja on vaieka saada tatuointia valmiiksi kun harva suostuu toisen tekelettä tekemään valmiiksi 🙂
  https://villananna.blogspot.fi

  • liinakoo kirjoitti:

   Eikö kyseinen tatuoija enää tatuoi? Harmillista ettei keskeneräistä saa valmiiksi. 🙁

 4. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Multa löytyy vain yksi tatuointi, joka oli pitkän ja tarkan harkinnan tulos ja suunniteltu juuri minulle eli en kadu sitä pätkääkään 🙂 Toinen tatuointi on jossain vaiheessa harkinnassa; neitokaisen syntymäpäivä, nimikirjaimet tms. iholle kunhan keksin mihin ja millä tavalla 😀

  P.s. Ei tuo mun silmään edes nolo ole, mutta jos se sinua häiritsee niin ehdottoman hyvä käydä hankkimassa itselle mieluisampi sen päälle – tv:ssä on nähnyt aivan upeita luomuksia, jotka tehty peittämään aiempia tatuointeja 🙂

  • liinakoo kirjoitti:

   Ehkä sitä itse kokee että se on hyvin nolo, mutta jonkin aikaa pyörittelin ideaa että se peitetään. Kun vuosi sitten aloitti käymään salilla niin silloin tuli sellainen fiilis etten pysty käyttämään toppia ja se ns rajoittaa elämää. 😀

 5. MarMur kirjoitti:

  Mun tatuointi on kuva, joka ei sisällä mitään tarinaa. Se on vain kuva, koska halusin tatskan. Jotenkin vieroksun tatuointien romantisoimista, mutta jokainen tekee tyylillään, jopa tv ohjelmia näistä…

  • liinakoo kirjoitti:

   Eikai se ole romantisoimista jos kuvalla on jonkinlainen tarina, kuten sullakin on tarina että halusit tatuoinnin ja sitten halusit juuri kyseisen kuvan 🙂
   Ei minunkaan tulevalla tatuoinnilla ole ihmeellistä tarinaa, kunhan se vain peittää vanhan tatuoinnin. Se on yhden aikakauden loppu 😀

 6. Jasu kirjoitti:

  Mulla on tatuointi alaselässä. Itse kuva on todella tärkeä ja pidän siitä, mutta paikan valitsisin nyt toisin 😀 Tatuointi on kuitenkin osa elämääni, enkä sitä mitenkään häpeä. Kaunis kuva ei vaan tule ihan oikeuksiinsa persuksen yläpuolella.

 7. hannamariav kirjoitti:

  Hetken jo mietin että mikä kävelevä Puma mutta pieni jatkoluku valoitti asiaa 😀 Peitto kuulostaa erittäin hyvältä vaihtoehdolta mikäli asia näin paljon vaivaa!

  hanna
  http://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *