Hae
Liina Beth

Bongattiin matkamessutarjouksen

Oma luonteeni on sellainen, että nautin kaikin puolin extemporee asioista, matkamessut tietää aina matkakuumetta. Toisaalta onhan luonteessa aina miinuspuolia, varsinkin kun miettii että välillä suunnitelmat jää ainoastaan suunnitelmatasolle, niitä ei aina tule toteutettua. Olimme jutelleet ja haaveillut matkasta ystävän kanssa jo toista vuotta. Koskaan emme vain olleet päässeet toteutustasolle. Mutta nyt tartuttiin tuumasta toimeen.

 

Kaikki alkoi siitä kun…

 

Anoimme molemmat yhden viikon vapaaksi eilen, etsimme hyvän matkakohteen ( jossa on lämmin toukokuun alussa ). Kaikki muut kävi paitsi Turkki, olen ehkä juntti, mutta sinne en halua matkustaa naisporukalla, sellaiseen reissuun tarvitsee ottaa kyllä miehet mukaan. Turkkiin oli kaikista edullisimmat matkat, mutta aina se hinta ei ole tärkein, mutta tässä kohtaa hinta oli tärkeä. Emme halunneet 5 tähden hotellia, vaan ihan se perus kolmen tähden hotelli riittää.

Nyt poikakin on sen verran vanha että voin hyvin mielin lähteä, koska meidän perheessä äiti on ihan samalla viivalla kuin isä. Tosiaan isännältä on kysytty lupa, eli nou hätä. On niin ihanaa päästä viettämään aikuisten kesken lomaa, vaikka en valita…poika oli aivan ihanaa matkaseuraa, mutta kuten kaikki tietää niin lapsi vaatii vähän enemmän.

 

 

netti on pullollaan hyviä alennuksia

 

Nyt on hyvä aika varata matkan, koska Matkamessut alkaa tänään ja päättyy sunnuntaina 20.1.2019. Ei huolta, emme mekään päässeet paikan päälle bongailemaan tarjouksia, mutta onneksi netti on täynnä todella hyviä alennuksia! Esimerkiksi Tjäreborgin kesän matkat alk. 285 e, TUI tarjoaa matkamessujen kunniaksi lisäalennus -100e tai -150e, Aurinkomatkojen kesän matkat ovat alk. 295e ja jos pystyy lähtemään äkkilähtönä esimerkiksi lähiviikkoina Kanarialle niin Apollomatkat tarjosi matkoja alk. 295e.

Tutkimme useita eri matkakohteita, ja päädyimme varaamaan jälleen Tjäreborgin kautta, tärkeintä oli että hotellissa olisi aamiainen ja olisi mahdollisimman lähellä rantaa. Ennen kun päätimme hotellin, kävimme kurkkaamassa vielä Tripadvisorin arvostelut ja kuvat. Sitä olen opetellut käyttämään, koska en halua itse ainakaan paikan päällä pettyä. Koska yrityksen antamat kuvat ovat aina parempia kuin matkailijoiden, eihän kukaan yritys laita kuvaa reikäisestä seinästä.

 

lomakohteella ei väliä kunhan…

 

Siellä on lämmin toukokuussa

Mikä sitten on lämmin? – vähintään +22 astetta

 

Se olisi lyhyen lentomatkan päässä

Viikon lomalle en halua lähteä istumaan lentokoneeseen 10 tunniksi

 

On edullisempaa kuin Suomessa

Se kattaa lähes kaikki vaihtoehdot

Lomakohde vaihtoehtoja oli mm. Kreeta, Rodos, Espanja… josta Rodos vei voiton.

 

hyviä matkabongailuja kaikille ja samalla hyvää viikonloppua!

Oletko jo varannut tai aiotko varata?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *