Hae
Liina Beth

Meistä tuli Destecon yrittäjiä

Mietintää, pohdintaa, suunnittelua ja heittäytymistä. Siitä on viimeinen kuukausi tehty, tai oikeastaan unohdin perustamisilmoituksen, yhteydenotot valmistajiin sekä tukkuliikkeisiin ja ne aivan ihanat tilaukset. Tänään löydät meidät myös palvelemassa Destecon – verkkokaupasta.  Pahoittelenkin sitä että blogissa on ollut vähän hiljaisempaa, mutta tässä on juurisyy ja varsinkin kun olen päivisin töissä, iltaisin haluan olla myös perheeni kanssa ja nämä välttämättömät yritysasiat on tarvinnut vain hoitaa.

Sitä tehdään mikä on lähellä sydäntä

 

Olen itse aina haaveillut yrittäjyydestä, verkkokaupasta ja vielä sellaisesta joka on lähellä sydäntä. Myydä tuotteita, minkä takana voi seisoa ja käyttää itsekin niitä. Mahdollisuus tähän tuli ihan sattumalta ja sitten jo huomasinkin että olen neuvottelemassa yrityskaupoista! Miten siinä näin pääsi käymään? Sitä kutsutaan heittäytymiseksi, aina ei kannata miettiä liikaa, koska jos jää jossittelemaan, mahdollisuus menee sivusuun ja samalla jälkikäteen jäisi harmittamaan koko homma.

 

Destecon toiminta ei tule muuttumaan, saat jatkossakin ihania kotimaisia tuotteita ja loistavaa palvelua ( vaikka itse sanonkin ). Me halutaan kumminkin kuunnella asiakkaita ja asiakkaiden ideoita. Haluaisitko sinä juuri jotain tiettyä merkkiä valikoimaan?

 

keitä on destecon takana?

 

No me tietty, eli Liina ja Jenni. Me olemme tutustuneet toisiimme vuonna 2013, Jenni on isäntäni sisko, hän on poikamme kummi ja hän oli häissämme minun kaaso. Me yhdistettiin kahden naisen taidot ja

 

tuttu yritys helpotti osto

 

Desteco on tuttu yritys, me solmittiin entisen yrittäjän kanssa pidemmän aikaisen yhteistyön, joka samalla myös johti siihen että minusta tuli Destecon brändilähetti. Olin todella otettu että juuri minut oltiin valittu tähän ja silloin jo olin itse ainakin ihastunut Destecon tuotteisiin.

 

Luonnolliset pesuaineet todella toimivat ja Desteco – hemmottelua kiireen keskelle – blogipostaukset ehdin kirjoittamaan meidän yhteistyötaipaleen aikana. Enää ei tietenkään ole luvassa yhteistyöpostauksia, koska tänään on se päivä kun tehdään yrityskaupat ja verkkokaupan pyörittäminen ja vastuu siirtyy meille.

 

 

Jos ei yritä niin ei voi valittaa

 

Yrittäjyyteen kuuluu aina riskejä, niinkuin kuuluu sijoittamiseen. Jos ei yritä niin ei voi valittaa. Jokaisella ihmisellä on mahdollisuus perustaa oma yritys, se on sitten eri asia että löytyykö yritysideaa ja sitä heittäytymistä ja ripaus hulluutta. Pitää löytyy huumoria ja olla valmiina kaikkeen. Yrittämisen voi myös aloittaa OP-kevytyrittäjänä, se toimii lähes samalla tavalla kuin Ukko.fi, mutta tuossa kohtaa sinulla on toiminimi ja saat hyödyntää vähennyksiä verotuksessa.

Mutta mikä on tärkeintä? Onko se euromerkit silmissä ja olla vain ahne? Vai onko se juurikin sitä että pyöritetään täydestä intohimosta? Meillä yrittäminen on täyttä intohimoa ja halua ajaa ekologisemman elämän puolesta!

 

Yrittäjyyteen kuuluu riskejä, niinkuin kuuluu sijoittamiseen. Jos ei yritä niin et voi valittaa. Jokaisella ihmisellä on mahdollisuus perustaa oma yritys, se on sitten eri asia että löytyykö yritysideaa ja sitä heittäytymistä ja ripaus hulluutta. Pitää löytyy huumoria ja olla valmiina kaikkeen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *