Hae
Liina Beth
Kaupallinen yhteistyö

Bette Box piristää arkea

Kaupallinen yhteistyö: Bette Box ja Vaikuttajamedia
*Sisältää mainoslinkkejä

Kaikki varmasti muistavat Liv Boxin, mutta nykyään se on Bette Box. Onhan se jo pidemmän aikaa toiminut Bette Boxina mutta myönnän itsekin sen että oikeasti muistan sen Liv Boxina. Toisaalta vaikka nimi muuttuikin, niin nykynimi on paljon naisellisempi ja arvokkaamman oloinen. Jos kaipaa piristystä arkeen, niin Bette Box piristää arkea ja tuo pientä hemmottelua.

 

 

joka kuukausi vaihtuvia tuotteita

 

Tätä kautta pääsee tutustumaan itselleen tuntemattomiin tuotteisiin, myönnän että Bette Boxin kautta olen löytänyt suosikkituotteita, joita välttämättä ei olisi tullut koskaan ostettua ja testattua. Joka kuukauden boksissa on jokin teema, kuten helmikuussa panostettiin hiuksiin ja maaliskuun boksissa panostettiin yksityiskohtiin. Huhtikuun boksissa on tiedossa ehostusta, uutuuksia ja meikkejä.

 

itse haluan pitää seuraavan paketin yllätyksenä

 

Pidän siitä että kun haen Bette Boxin postista, niin sen sisältö on yllätys siihen asti kunnes avaan paketin, koska nykyään on ongelmana se ettei ole pahemmin mitään yllätyksiä. Kaikesta otetaan selvää ja se pieni arjen jännitys unohtuu, senkin takia itse tykkään Bette Boxista.

 

aina kaikki tuotteet ei miellytä

 

Vaikka itse pyrin ajattelemaan hyvin paljon ekologisesti ja välttää ylimääräistä tavaraa sekä turhia tuotteita. Siinä mielessä vaikka Bette Boxin kaikki tuotteet eivät miellytä, niin olen antanut sellaiset tuotteet eteenpäin, kuten äidilleni tai ystäville. Näin ollen en heitä kumminkaan mitään roskiin tai kaapit ei täyty mistään ylimääräisestä.

 

onko bette box tuttu sinulle?

Kaupallinen yhteistyö: Bette Box ja Vaikuttajamedia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *