Hae
Liina Beth

Aamulla salille – uhka vai mahdollisuus?

Olen aina  ollut niitä ihmisiä ketä käy iltaisin salilla.  Olen tykästynyt siihen että salin jälkeen suihkun kautta nukkumaan, ehkä välillä tykkään vain hengata tietokoneella. Jonkin aikaa olen myös alkanut haaveilemaan että kävisi salilla aamuisin. Nimenomaan haaveillut siitä, koska onhan nukkuminenkin kivaa.

 

Aamulla salille ja illalla lenkille

 

Kun olet aamulla hoitanut kuntosalitreenin niin illalla jää aikaa sekä energiaa lenkille. Samalla aamulla kuntosali tarkoittaa enemmän aikaa pojalle, eikä tarvitse ajoittaa kuntosalia iltapalan ajalle. Vaikka myönnän, onhan se ollut hirveän mukavaa kun joku muu hoitaa pojan iltatoimet. Samalla taas en halua olla se mutsi joka on aina poissa kotoa tai olematta läsnä.

Lenkit iltaisin voidaan hoitaa pojan kanssa, varsinkin nyt kun lumet ovat sulaneet niin hän voi pyöräillä koko lenkin. Siinä vasta onkin mukavaa yhteistä tekemistä.

 

aamulla riittää virtaa

 

Ensimmäistä kertaa ikuisuuteen, menin eilen nukkumaan ennen kymmentä. Koska olin päättänyt että menen aamulla salille ja kello soittikin 5:30, salamana ylös, kuppi kahvia naamariin ja menoksi. En syönyt aamupalaa ennen treeniä. En syö yleensäkään ennen iltatreeniä, vasta treenin jälkeen. Ainoa mikä tuntui harvinaisen raskaalta aamulla oli pyöräily, yleensä kyllä tykkään soutaa mutta välillä vaihtelu virkistää.

Treenin jälkeen painelin kotiin suihkuun, söin aamupalan ja aloin laittautumaan, periaatteessa tavoitteenani oli olla 8:30 töissä, mutta tunnin treenin jälkeen, olin töissä klo 8:15, rehellisesti sanottuna…en edes pitänyt aamulla kiirettä.

 

Ensimmäistä kertaa ikuisuuteen, menin eilen nukkumaan ennen kymmentä. Koska olin päättänyt että menen aamulla salille ja kello soittikin 5:30, salamana ylös, kuppi kahvia naamariin ja menoksi. En syönyt aamupalaa ennen treeniä. En syö yleensäkään ennen iltatreeniä, vasta treenin jälkeen. Ainoa mikä tuntui harvinaisen raskaalta aamulla oli pyöräily, yleensä kyllä tykkään soutaa mutta välillä vaihtelu virkistää.

 

yhteenveto = koska salille?

 

Omasta mielestäni ei ollut lainkaan huono, käydä aamulla salilla. Ainoa mitä se ehdottomasti vaatii, mennä ajoissa nukkumaan. Silloin ei auta kukkua ja katsoa Netflixiä kahteentoista asti, koska kunnon yöunet ovat kaiken A ja O. Aion kokeilla vielä toisen kerran tällä viikolla ja jos menee yhtä hyvin kuin tänään niin tulen tekemään näin jatkossakin. Itse en ole koskaan jaksanut käydä treenaamassa suoraan töiden jälkeen, koska silloin kaipaa pientä rauhallista hetkeä kuuman kahvikupin äärellä.

 

koska itse tykkäät käydä treenaamassA?

6 kommenttia

 1. myprojectisme kirjoitti:

  Ehdottomasti aamulla! Siitä saa nimenomaan hyvän buustin päivään ja illalla aikaisen unen 🙂

  • liinakoo kirjoitti:

   Huomasin että väsytti eilen illalla ihan eritavalla. Aion mennä huomenna aamullakin 🙂

 2. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Ite käyn töissä ruokkiksen aikana salilla kun on työpaikan alakerrassa niin ennättää vetää piklutreenin 🙂 joskus pitäis kokeilla aamusalia niinä päivinä kun lapsia ei tartte viiä hoitoon mut en oo vielä saanu aikaiseksi 🙂

  • liinakoo kirjoitti:

   Vau, kuulostaa näppärältä, jos työpaikan alakerrassa on kuntosali 🙂 Jotenkin se aamusalille lähtö on mukamas niin hankalaa, mutta jos siitä tekee tavan niin kai se sitten olisi helpompaa 🙂

 3. Henna kirjoitti:

  Aamulla! Aina 6-7 aikaan salilla 🙂 meen tosin aina klo 20-21 nukkumaa.. muuten ei oikein aika riittäisi, koska töiden jälkeen on hevoshommat ja koiran kanssa pitkä lenkki. Päivä alkaa energisesti salilta.

  • liinakoo kirjoitti:

   Yllättävän moni käy salilla aamuisin. Mihin aikaan työt alkaa? 🙂

   Voi kun itsekin menisi noin aikaisin nukkumaan, tosin kun poika menee silloin nukkumaan…niin on ihanaa vain olla vähän aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *