Hae
Liina Beth
Kaupallinen yhteistyö

Kevätsiivous kotimaisilla tuotteilla

Kaupallinen yhteistyö: Desteco.fi

Aurinko paistaa jo mukavan osan päivästä, mutta valitettavasti se myös tarkoittaa sitä että kaikki lika näkyy vieläkin entistä paremmin, olisiko aika tehdä kevätsiivous?Ahdistaa likaisuus ja se lian määrä. Ahdistaa samalla kun koti tuoksuu pelkältä kemikaalilta ja se että järjetön määrä kulutetaan muovia aivan joka päivä. Miten voisimme vähentää kemikaalien ja muovin käyttöä? Tiesitkö että Desteco myy kemikaalittomia ja kotimaisia siivoustuotteita ja ihonhoitotuotteita?

 

 

kevätsiivous myrkyttömästi, mutta puhtaasti

 

Myönnän itsekin olleeni todella skeptinen, että toimiiko nämä myrkyttömät pesuaineet. Ehkä en olisi uskaltanut vain ostaa siivousaineita ja kokeilla, koska jotenkin ajattelin menettäväni rahaa ja ehkä inan niitä hermoja. Kotimaisia siivousaineita valmistaa Candle Light Story ja Naturette, molemmat valmistaa pyykkietikoita, siivoussaippuoita, imurointipuutereita ja siivoussuihkeita. Olen kuullut useamman suusta, sen että koti tuoksuu vihdoin ja viimein puhtaalta. Sano siis EI KEMIKAALEILLE!

 

mietitkö koskaan kuinka paljon me altistumme myrkyille?

 

Kun perhe kasvoi vuonna 2014 pienellä suloisella nyytillä, niin silloin jo aloin miettimään, kuinka paljon me käytetään myrkkyjä. Niitä on aivan joka puolella, vaatteissa, pesuaineissa, muovisiin eväsrasioihin jää jämät konetiskiaineista. Ne on niitä asioita jotka ahdistaa, miten voisin luoda kemikaalittoman kodin tai edes yrittää vähentää kemikaalien käyttöä.

 

myrkytön ei tarkoita hajutonta

 

Vaikka Destecon valikoimasta löytyy hajusteettomat versiot lähes kaikista tuotteista, niin esimerkiksi kotimainen Naturette käyttää tuoksuina ainoastaan luonnollisia eteerisiä öljyjä. Jos mietit että tuoksuuko nämä liikaa sitten, niin ei tuoksu. Myös Intensiivisesti Ida sanoi, että vähän jännitti nämä tuoksut kun hänellä on paha migreeni, mutta nämä eivät tuoksu niin voimakkaasti.

Pyykkietikka ja siivoussaippua ovat samalla myös hyvin monikäyttöisiä. Pyykkietikalla voit pestä myös lattiat ja vessan ( itse olen tehnyt niin että minulla on käytössä pyykeissä eri pyykkietikka kuin taas siivouksessa, koska en halua että nämä tuoksuvat samalle ).

 

Myönnän itsekin olleeni todella skeptinen, että toimiiko nämä myrkyttömät pesuaineet. Ehkä en olisi uskaltanut vain ostaa siivousaineita ja kokeilla, koska jotenkin ajattelin menettäväni rahaa ja ehkä inan niitä hermoja. Kotimaisia siivousaineita valmistaa Candle Light Story ja Naturette, molemmat valmistaa pyykkietikoita, siivoussaippuoita, imurointipuutereita ja siivoussuihkeita. Olen kuullut useamman suusta, sen että koti tuoksuu vihdoin ja viimein puhtaalta. Sano siis EI KEMIKAALEILLE!

 

 

 

Miksi valita kotimainen siivoussaippua?

 

Koska ensinnäkin tästä siivoussaippua palasta on vaikka mihin, kuten esimerkiksi yleispuhdistusaineeksi ( raasta n. 1 rkl suihkepulloon ), käyttää käsitiskiaineena, pestä lattiat, putsata vaatteista tahrat yms. Vaikka siivoussaippua kustantaa enemmän kuin perus kiilton kemikaaliset pesuaineet, niin ekologinen ja myrkytön vaihtoehto on paljon pidempiaikaisempi. Itselläni on ollut siivoussaippua useamman kuukauden jo käytössä. Koska annosteltava määrä ei ole kuin se n. 1 rkl raastettua siivoussaippuaa lattian pesuun tai suihkepulloon ( suihkepullo käytössä säilyy aika kauan ).

 

Koodilla mamalina – saat 10% alennuksen

koko Destecon valikoimasta, jossa on myös ihania Candle Light Storyn kynttilöitä

Saat ilmaisen toimituksen kun tilaus ylittää 50€.

 

Ps. Olen muutaman kerran ennenkin kirjoittanut Destecosta blogiin :

 

LUONNOLLISET PESUAINEET TODELLA TOIMIVAT

Desteco – hemmottelua kiireen keskelle

Meistä tuli Destecon yrittäjiä

Kaupallinen yhteistyö: Desteco.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *