Hae
Liina Beth

Matsmart – vähennä hävikkiruokaa sis. alennuskoodi

*Sisältää mainoslinkkejä

Vastikään olen myös tutustunut hävikkiruokaan, jota saa helposti tilattua lähipostiin. Matsmart on jonkin aikaan ollut toiminnassa ja se valikoima on ollut hyvin laaja alusta lähtien. Ihan gluteenittomista leivistä pyykinpesuaineisiin ja kaikkea siltä väliltä. Kaikkea todella edullisesti, oletko tutustunut?

 

Matsmart – tilaamalla säästät luontoa

 

Yleensä en näin sanoisi, koska jos tilaat esimerkiksi vaatteita niin harvemmiten se säästää luontoa, mutta se että tilaat hävikkiruokaa ja muita kodintuotteita, jotka olisivat päätyneet roskiin niin silloin säästät luontoa. Muutamia viikkoja sitten esimerkiksi itse tilasin Santa Marian mausteita – todella edullisesti, sen takia tuli ostettua mausteita joita ei ehkä tulisi perus Prismasta ostettua. Mausteet ovat olleet todellinen hitti, saa maustettua ruokaa myös muilla kuin perus paprikamausteella.

 

ekologisuuden lisäksi edulliset hinnat

 

Matsmartilla kaikki tuotteet ovat 20 – 90 % alennuksella. Eli ei ole hinnalla pilattuja, useimmissa tuotteissa on pitkä aika vielä parasta ennen päivään. Edulliset hinnat antavat myös ihmisille myös mahdollisuuden ostaa ruokaa edullisesti ja muita kodin tarpeellisia tuotteita. Koska esimerkiksi lapsiperheissä menee ihan tajuttoman suuri summa kuukaudessa ruokaostoksiin, mutta rehellisesti myöntää että tilaamme n. kerran kuukaudessa Matsmartilta n. 45-50e:n paketti, niin tämän ansiosta meidän Prisma ostokset ovat lähes puolittuneet.

 

miksi sitten nämä myydään niin edullisesti?

Esimerkiksi pakkauksen design tulee muuttumaan, jokin tietty maku tule poistumaan valikoimasta ja joskus pakkauksessa voi olla jonkinlainen virhe, jonka takia eivät päädy kauppaan asti. Kamalaa ajatella että käyttökelvolliset tuotteet päätyisivät kaatopaikalle. Mutta onneksi tähän Matsmart keksi ratkaisun.

 

gluteenittomat tuotteet edullisesti

 

Kun itse olen gluteenittomalla ruokavaliolla, niin huomasin alkuvaiheilla kuinka tyyristä olikin ostaa gluteenittomia tuotteita. Mutta suuret kiitokset ja plussat sille että nykyään gluteenittomia pastoja, esipaistettuja leipiä yms, saa todella edullisesti! Vaikka päiväys olisikin lähellä niin sillä ei ole mitään merkitystä.

 

Matsmartilla kaikki tuotteet ovat 20 – 90 % alennuksella. Eli ei ole hinnalla pilattuja, useimmissa tuotteissa on pitkä aika vielä parasta ennen päivään. Edulliset hinnat antavat myös ihmisille myös mahdollisuuden ostaa ruokaa edullisesti ja muita kodin tarpeellisia tuotteita. Koska esimerkiksi lapsiperheissä menee ihan tajuttoman suuri summa kuukaudessa ruokaostoksiin, mutta rehellisesti myöntää että tilaamme n. kerran kuukaudessa Matsmartilta n. 45-50e:n paketti, niin tämän ansiosta meidän Prisma ostokset ovat lähes puolittuneet.

 

Alennuskoodilla : SUPERWEEKFI saat 10% alennusta

Koodi on voimassa 14.4.2019 asti ja sen voi käyttää vain kerran / asiakas.

Kannattaa myös tilata yli 45e, silloin sinulle ei tule edes toimituskuluja ( 6,90e )

 

8 kommenttia

 1. Johanna kirjoitti:

  Tämä onkin kiinnostellut jo pitkään, joten oli kiva lukea postaus aiheesta!

  • liinakoo kirjoitti:

   Itse olen innostunut Matsmartista, siellä tietenkin vaihtuu valikoima jatkuvasti! Eli jos joku kerta ei löydä jotain niin sitten taas ensi kerralla voikin löytää.

 2. Jasmiina kirjoitti:

  Nämä ruokahävikkikaupat on niin loistavia! Ihana, että niitä on ruvettu hyödyntää 🙂

  • liinakoo kirjoitti:

   Olen samaa mieltä! Tosiasiassa jotkut säilykkeet eivät mene miksikään! 🙂

 3. Henna kirjoitti:

  Täältä on muutaman kerran tullutkin tilattua! ? Mielestäni fiksu keksintö tällaiset nettikaupat!

  • liinakoo kirjoitti:

   Hienoa kuulla! Itselleni tulee jälleen tänään paketti Matsmartilta 🙂

 4. Anni kirjoitti:

  Matsmart on kyllä paras paikka tilata ruokaa! Varsinkin kuivakaappiin.

  • liinakoo kirjoitti:

   Nimenomaan! 🙂 uskaltanut ostaa kaikkea uuttakin testattavaksi, koska ei siitä sitten korkealta putoa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *