Hae
Liina Beth
Kaupallinen yhteistyö

Kuukauden hetki – Bette Box sis. alennuskoodi

Kaupallinen yhteistyö: Bette Box ja Vaikuttajamedia
*Sisältää mainoslinkkejä

Kun kuukausi vaihtuu, on aika odottaa seuraavaa Bette Boxia. Itse haluan pitää Bette Boxin aina yllätyksenä, haluan yllättyä ja repiä pakettia auki kuin pikkulapsi jouluna. Vaikka jokaisessa boksissa on itselleni uusia tuotteita ja kaikki ei miellytä, niin eihän aina voikaan kaikkia miellyttää.

 

äidin oma boksi

 

Kun olin lapsi niin kuuluin Pollux-hevoskirjakerhoon ja sekin oli aina kuukauden kohokohta kun Pollux-paketti oli tipahtanut postilaatikosta, niin jotenkin se sama fiilis on kun puhelimeen saapuu tekstiviesti että Bette Box on saapunut postiin.  Jännityksessä sormia hivellen kävelen kotiin ja suoraan boksin kimppuun! Lapsikin katsoo vierestä että mitä ihmettä nyt tapahtuu.

 

omat suosikkini huhtikuun boksista

 

Tämän boksin suosikkini oli ehdottomasti Figs&Rouge Hydra-Pore Velvet Cream sekä N.A.E luonnonkosmetiikka deodorantti ( osassa bokseissa oli suihkugeeli ). Boksi oli 60 euron luokkaa ja tämä oli kyllä todella iso plussa.

 

mitkä tuotteet ovat mieleeni?

 

Kynsiin liittyvät tuotteet eivät ole omaan mieleen, koska jotenkin on ne tietyt kynsilakat joista pidän ja en oikeastaan ole muista niinkään kiinnostunut. Joo olen siis testannut useita muita, mutta ei vain löydy muita suosikkeja. Kynsiin liittyvät tuotteet olenkin useasti antanut äidilleni, koska en halua mitään heittää roskiin. Se on itselleni todella tärkeää.

Hiustuotteet ovat yleensä mieleeni, koska hiukset ovat minun kruununi ja niistä haluankin pitää todella hyvää huolta. Tosin vaikka minulla on harmahtavat hiukset ja käytän hopeaschampoota niin välillä käytän muitakin tuotteita.

Kasvojen hoito ovat myös välillä mieleeni, varsinkin nyt kun Bette Boxilla on ollut jonkin verran luonnonkosmetiikkaa. Tätä kautta olen päässyt tutustumaan täysin uusiin merkkeihin ja tuotteisiin, joita ei kyllä osaisi ostaa tai haluaa pihistellä.

Meikit – meikit jää aika pitkälti käyttämättä, koska niissä olen lähes 80% siirtynyt luonnonkosmetiikkaan, mutta nämäkään ei tietenkään lennä roskiin, vaan annan ystäville tai äidilleni.

 

Tämän boksin suosikkini oli ehdottomasti Figs&Rouge Hydra-Pore Velvet Cream sekä N.A.E luonnonkosmetiikka deodorantti ( osassa bokseissa oli suihkugeeli ). Boksi oli 60 euron luokkaa ja tämä oli kyllä todella iso plussa. 

 

 

muista hyödyntää tällä viikolla alennuskoodi superviikko

Saat maaliskuun Bette Boxin kaupan päälle ( arvo 18,90€ )

 

Ps. Voit myös hyödyntää Matsmartille alennuskoodi!

Kaupallinen yhteistyö: Bette Box ja Vaikuttajamedia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *