Hae
Liina Beth

Viikko enää aikuisten reissuun

Koko kevään kohokohta on jo ihan nurkan takana, tekee ihan hyvää lähteä lomalle aikuisten reissuun ja jättää remonttivaatteet narikkaan ja nauttia auringosta.

 

vähän jännittää

 

Tämä on pisin aika jota olen lapsestani erossa, olen ennen ollut ehkä 5 päivää erossa lapsestani. Siitäkin on jo tovi aikaa, koska häiden jälkeen meillä oli ”hääloma” ja lapsi oli mummulassa hoidossa. Nyt lapsi jää isänsä kanssa kotiin. Meidän perheessä isä ja äiti on samalla viivalla, isä hoitaa ja on lapsensa kanssa yhtä paljon kuin äitikin.

Nykypäivänä on onneksi keksitty Whatsapp videopuhelut, niin pahinta ikävää voi lievittää. Luulen että itselleni tämä on vaikeampaa kuin lapselle. 

 

Förskottia kesään

 

Katsoin juuri sääennusteita, miltä Rodoksella näyttää toukokuun alussa ja näyttää oikein ihanalta ja kesäiseltä. Vaikka tällä viikolla myös tänne Suomeen on luvattu kesäisiä ilmoja, niin on ihanaa päästä jatkamaan kesää Rodokselle.

 

viikon kesäloma

 

Kun vaihdoin työpaikkaa joulukuussa niin kesälomaa ei ole ehtinyt kertymään kuin viikko ja se menee tähän reissuun. Kun viime kesänäkin minulla oli vain viikko kesälomaa ja silloin emme tehneet pahemmin mitään niin tuntui että se koko viikko meni täysin hukkaan.

Toisaalta olen alkanut miettimään, miksi lomailla kesällä? Koska silloin on muutenkin (yleensä ) hyvät ilmat ja muutenkin elämä on aurinkoista kun on lämpöä ja kaikki ihmiset ovat kesällä paljon onnellisempia. Niin silloin voi omasta mielestä olla töissä ja pyytää joku kesäinen päivä pidennetyn viikonlopun. Koska loppusyksystä täällä on niin masentavaa, pimeää ja märkää joten miksi silloin ei karkaisi kohti lämpöä?

 

ensimmäinen matka rodokselle

 

En ole koskaan käynyt Rodoksella tai ylipäätään Kreikassa. Kreikassa houkututtaa herkulliset ruoat ja lämpimät ilmat. Rodos on kuulemma turistipaikka, mutta eiköhän sieltä jotain nähtävyyksiä löydy ja pääsee juoksemaan ja vaeltamaan uusissa maisemissa.

Vaikka herkulliset ruoat houkuttaa niin samalla vähän jännittää miten gluteenittomana pärjää, no sen näkee sitten. Aina voi syödä kasviksia ja lihaa, viikon pärjää hyvinkin ilman leipää tai pastoja.

 

onko rodos tuttu paikka?

oletko tehnyt aikuisten reissuja?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *