Hae
Liina Beth
Kaupallinen yhteistyö

Kesäkuun eka – Destecon luonnolliset mökkituliaiset

Kaupallinen yhteistyö: Desteco.fi

Destecon verkkokaupasta saat tilattua mökkituliaisia ystäville edullisesti ja niin että luontokin samalla kiittää. Kotimaisten pienyrittäjien valmistamat tuotteet ovat pakattu todella kauniisiin pakkauksiin, jotka sopivat kotiin kuin mökille. Destecolta saat kaiken tarpeellisen kotiin, mökille tai viemiseksi.

 

siivoukseen ekologisia tuotteita

 

Mökin tai kodin siivoamiseen sopii Candle Light Storyn ja Naturetten – tuotteet, Imurointipuuterilla saat raikastettua talven jäljiltä tunkkaiset matot ja sohvat, imurointipuuterin käyttökin on hyvin yksinkertaista! Imurointipuuteria ripotellaan suoraan pussista esimerkiksi sohvalle ja anna vaikuttaa vähintään puolituntia, mutta todella tunkkaisia tavaroita on hyvä antaa vaikuttaa yön yli, tämän jälkeen voit halutessasi hangata ja sitten vain imuroit puuterin pois ja sohvakin tuoksuu melkein uudelta. Imurointipuuterit ovat täysin luonnollisista ainesosista valmistettu, eli ei tarvitse pelätä jos eläimet tai lapset koskevat imurointipuuteriin. Sehän on tärkeää eläin- ja lapsiperheessä että siivoaminen tehdään myrkyttömästi.

 

Imurointipuuteria ripotellaan suoraan pussista esimerkiksi sohvalle ja anna vaikuttaa vähintään puolituntia, mutta todella tunkkaisia tavaroita on hyvä antaa vaikuttaa yön yli, tämän jälkeen voit halutessasi hangata ja sitten vain imuroit puuterin pois ja sohvakin tuoksuu melkein uudelta. Imurointipuuterit ovat täysin luonnollisista ainesosista valmistettu

 

 

destecon valikoimissa myös kynttilöitä

 

Vaikka kynttilät ovat pääsääntöisesti syksyn ja talven tuotteita, niin me testasimme myös kynttilöitä huussissa! Kauniit metalliset pakkaukset ja taivaallinen tuoksu ovat näiden tuotteiden etuja, varsinkin kun yleensä huussit ja vessat eivät ole kovin miellyttäviä. Miksi siis ei voisi tehdä näistä miellyttäviä paikkoja. Kynttilöistä on myös iloa pimentyviin iltoihin ( vaikka se ei ole vielä tämän päivän asia niin reilun kuukauden päästä alkaa iltaisin olemaan hämärää ja Candle Light Storyn kynttilät ihastuttaa puusydämellä!

 

 

saunaan luonnolliset saippuat ja Shampoot

 

Carita Cosmetiikka valmistaja tekee suolasaippuoita, suolakuorintoja, schampoita ja hoitoainetta. Jotka ovat täydelliset tuliaiset mökille kuin kotiin. Useilla mökeillä vesi valuu luontoon, niin mikä sen parempaa kuin luonnolliset pesuaineet jotka eivät lainkaan kuormita luontoa ja saat puhtaan pesutuloksen.

 

 

Tällä hetkellä Boho:n meikit alessa. Bohon meikit ovat luonnollisia ja omasta mielestäni edullisia meikkejä, vaikka ovatkin edullisia, niin hinta-laatusuhde on vallan mainio!

 

Koodilla LIINABETH saat 10% alennusta tilauksestasi! 

Kannattaa hyödyntää, alennus koskee myös Bohon meikkejä

 

Ps. Destecon muita postauksia :

Kevätsiivous kotimaisilla tuotteilla

Meistä tuli Destecon yrittäjiä

Desteco – hemmottelua kiireen keskelle

Kaupallinen yhteistyö: Desteco.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *