Hae
Liina Beth

Miltä kotona näyttää just nyt?

Miltä koti näyttää remontin keskellä? Miltä kotona kuuluisi näyttää? Siisti ja puhdas koti on pelkkä haave vain, koti on yhden sortin sekasorto. Kotiin ei edes kehtaa päästää ketään, koska koti ei yleensä ole tämän näköinen.

 

Kun kotona yläkerta pois pelistä

 

Kun remontoidaan yläkertaa, niin sehän tietenkin tarkoitti sitä että kaikki yläkerran huonekalut sekä tavarat tuotiin alakertaan sekä kellariin. Olohuone toimii vanhempien makuuhuoneena ja ruokailuhuone on pojan leikkihuone ja kellari on pojan makuuhuone ja leikkihuone. Väliaikaisesti,  mutta kuinka kauan….siihen en osaa vastata. Olohuone toimii siinä samalla myös olohuoneena, ruokailuhuone tietenkin ruokailuhuoneena ja kellarissa on Destecon varasto ja J:n työpiste. Joten kun miettii niin täyttä näissä huoneissa on, koska 60 m2 yläkerran tavarat on tuotu alakertaan.

 

sekaisuus ei haittaa

 

Tällä hetkellä sekaisuus ei haittaa, varsinkin kun tietää että tämä on väliaikaista ja eipä kieltämättä sitä ehdi edes huomaamaan kun lähes kaikki vapaa-aika kuluu lekaa heilutellen. Toisaalta ensimmäistä kertaa kun sekaisuus ei haittaa koska voisihan sitä oikeasti elää n. 80m2 asunnossa, vaikka meillä on liikaa huonekaluja neliömäärään nähden, niin eiköhän tämä tästä.

 

ei paljoa imuroinnit auta

 

Kun kaikki huonekalut ovat kiinni toisissaan ja on ehkä pikkuisen ahdasta, niin on vähän hankalaa imuroida joka paikasta. Koirankarvoja on taas tähän aikaan vuodesta ihan hirveästi ja purua leviää kaikesta suojauksesta huolimatta alakertaan. Tällä kertaan sentään purua ei ole ruoan joukossa!

 

Kun remontoidaan yläkertaa, niin sehän tietenkin tarkoitti sitä että kaikki yläkerran huonekalut sekä tavarat tuotiin alakertaan sekä kellariin. Olohuone toimii vanhempien makuuhuoneena ja ruokailuhuone on pojan leikkihuone ja kellari on pojan makuuhuone ja leikkihuone. Väliaikaisesti,  mutta kuinka kauan….siihen en osaa vastata.

 

Tiskit pöydällä ja sänky petaamatta

 

Eikä aina jaksa siivota, varsinkin kun sitä pölyä kertyy ihan vaikka muille jakaa. Nyt kesällä muutenkin tulee oltua todella vähän sisällä. Joten ei sekaisuutta näe kuin iltaisin, vaikka se vähän ahdistaakin. Jos miettii lähteekö salille vai siivoako niin arvaa kumman valitsen… Tietysti kuntosalin valitsen. Haha.

Kesällä sitä jaksaa vielä vähemmän siivota, varsinkin kun hetken päästä on aivan sama tilanne kuin ennenkin. Niitä koirankarvoja, sahanpurua on siivoamisesta huolimatta joka paikassa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *