Hae
Liina Beth
Kaupallinen yhteistyö

Cream Bear uutuuksia kuvaamassa sis. alekoodin

Kaupallinen yhteistyö: Cream Bear

Niin syötävän suloinen Cream Bear nallereppu, se kulkee nykyään joka paikassa mukana. Sinne saa ujutettua kaikki tarpeellinen töihin ja on niin muodikas ja samalla vähän lapsekas.

 

 

just sopiva nuorille aikuisille

 

Nyt kun olen käyttänyt Cream Bearin reppuja jo reilu puolivuotta, voin kokemuksella sanoa että nämä käsintehdyt vegaaniset nahkareput ovat kestäviä ja plussaa tietty on vedenkestävyys, eli kunnon vesisadekaan ei pilaa reppua. Reppu on kulkenut mukana reissuissa ja se kerää kyllä paljon huomiota ja useat ovat kysyneetkin mistä näitä niin suloisia reppuja löytää.

Mutta käyttäjän ei tarvitse olla äiti tai lapsi, koska nämä pukevat myös muotitietoisia kuin nuorekkaita aikuisia. Omasta mielestä kaikki söpöt asiat ovat niin ihania!

 

Jos liikut tällä viikolla Helsingissä, niin suosittelen pistäytymään Arkadiankatu 15, siellä on vaikka mitä synttäriylläreitä tarjolla. Ps. lauantaina itsekin suuntaan Cream Bear Finlandin liikkeeseen.

cream bearilla paljon uutuuksia

 

Olen jonkin verran ollut Cream Bear Finlandin Riikan kanssa yhteydessä ja seurannut kun uutuuksia on saapunut Suomeen myyntiin. Niitä reppuja ja laukkuja on niin paljon kaikkia ihania etten osaa edes valita lemppariani.  Reppujakin löytyy nykyään useaa eri kokoa ja mallia, joten valikoimasta aivan varmasti löytyy jokaiseen makuun suosikki. Uutuusmalleja saapui 73 kpl!!

Isompi reppu on hyvä arki käyttöön ja minireppu on ollut sekä kameralaukkuna kuin yökerhossa mukana. Miksipä ei käyttäisi reppua myös yökerhossa? Ruusukultainen hohtava reppu on tähän aivan sopiva. ( ps. Oli myös Rodoksellakin yökerhoissa mukana )

 

 

tiesitkö että cream bear viettää 1v synttäreitä?

Jos liikut tällä viikolla Helsingissä, niin suosittelen pistäytymään Arkadiankatu 15, siellä on vaikka mitä synttäriylläreitä tarjolla. Ps. lauantaina itsekin suuntaan Cream Bear Finlandin liikkeeseen. Mutta jos et pääse paikalle niin voit myös käydä bongaamassa tarjouksia Cream Bearin verkkokaupasta ja postauksen lopusta löydät vielä alennuskoodin jolla saat -10% tilauksestasi.

 

Koodilla CB1V saat 10% alennusta Cream Bearin tilauksestasi, koodi voimassa loppuviikon. tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus, koska alennuskoodeja ei ole jaossa 🙂

 

Olen aikaisemminkin kirjoittanut kaupallisen yhteistyöpostauksen Cream Bearista :

Lapsenmieliselle kuin muotitietoiselle

Kaupallinen yhteistyö: Cream Bear

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *