Hae
Liina Beth

Mrs pessimisti, negatiivisten asioiden hävitys

Olen alkanut entistä enemmän miettimään mihin kaikkeen kulutan energiaani ja miten kaikki negatiivinen vaikuttaa elämään. Olen yllättynyt positiivisesti että miten tämän työstäminen on vaikuttanut omaan mielialaani. Vaikka entinen mottoni on ollut ”pessimisti ei koskaan pety”.

 

 

pessimisti ei koskaan pety

 

Toisaalta se pitääkin paikkansa, mutta onko siinä sitten taas yhtään mitään järkeä? – Ei ole! Näin 29-vuotiaana on hyvä alkaa pikkuhiljaa ymmärtämään mitä varten täällä ollaan ja mihin se oma energiansa on hyvä käyttää. Muutokset eivät koskaan käy nopeasti, mutta työstän sitä ihan joka päivä, ei murehtimista noin vain lopeteta.

Koskaan ei tiedä milloin on meidän viimeinen päivä täällä, niin miksi kuluttaisin energiani murehtimaan mitä vuoden päästä tapahtuu tai 10 vuoden päästä. Vaikka olenkin sellainen joka suunnittelee asioita ja toteuttaa niitä parhaansa mukaan niin olen pikkuisen jo leppynyt, miksi siis miettii asioita vuoden päähän kun voi ehkä vaikka suunnitella ensi viikkoa. Toiseksi, elämässä kuuluu myös olla pettymyksiä ja ne pettymykset myös kasvattaa. En ole itse koskaan kuullut että kenenkään elämä olisi pelkästään pettymyksiä täynnä, tai jos on niin ehkä pitää jotakin elämässään muuttaa.

Huomaan että positiivisuudellaan voi vaikuttaa aika moneenkin asiaan, hymyileppä välillä ja luo hyvää mieltä muihin. Usko tai älä sillä on iso merkitys!

 

 

 

Yritän ymmärtää paremmin positiivisuutta

 

Ennen kuuluin siihen kastiin ketä ei ymmärtänyt ihmisten suurta positiivisuutta sosiaalisessa mediassa, miksi jonkun elämä on aina vain pelkkää ihanaa? Nyt olen itse huomannut sen että pienet ihanat asiat piristää ja kun on itsekin positiivisella mielellä niin sitä tartuttaa myös muihinkin. Kuten hyvä esimerkki oli, kun kävin ostamassa Jungle Juice Barista smoothien ja siinä kannessa luki ” ihanaa päivää just sulle ! ”, eli ei se vaadi sen kummallisempaa kuin juuri sen pienen piristyksen päivään ja loppupäivä hymyileekin.

 

Kuten hyvä esimerkki oli, kun kävin ostamassa Jungle Juice Barista smoothien ja siinä kannessa luki ” ihanaa päivää just sulle ! ”, eli ei se vaadi sen kummallisempaa kuin juuri sen pienen piristyksen päivään ja loppupäivä hymyileekin. 

 

haastankin kaikki miettimään joka päivä 3 positiivista asiaa!

 

 

Kävitkö jo kurkkaamassa miltä meidän kotona näyttää?

Miltä kotona näyttää just nyt?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *