Hae
Liina Beth

Koolla on väliä

Useat naiset käyttävät aivan väärän kokoisia rintaliivejä, kuten myös minäkin käytin. Omat rintaliivini on ostettu H&M:stä ja hinta ollut aina sen max 15e. Saako edullisesti hyvää? En usko.

 

 

Ensimmäiseksi pitää selvittää koko

 

Olen aina, tai siis melkein aina käyttänyt ympärysmitaltaan 85cm rintaliivejä, siinä oli ensimmäinen koko virhe. Kun mitattiin minulta ympärysmitta niin se olikin 75cm, eli olen käyttänyt aivan liian löysiä rintaliivejä. Ensimmäiseksi kun kokeili 75cm rintaliivejä ne tuntui kireiltä ja ahdistavilta, mutta se malli ei tainnut olla sopiva minulle. Koska rintaliivit pitää olla myös mukavat. Niitä kumminkin pitää suurimman osasta päivää päällä, niin ahdistavat rintaliivit eivät ole ehkä paras vaihtoehto.

 

 

hyvästä kannattaa maksaa

 

Kun kokeilin useita rintaliivejä, niin löysin ne THE liivit, kurkkasin hintalappuun ja mietin ensimmäiseksi että tällä rahalla saisin 10 rintaliivit H&M:stä, mutta yksikään niistä ei olisi niin mukavat kuin nämä liivit ja eiköhän näin lähes 30v ole jo aikakin panostaa rintaliiveihin.

 

Porissa deva lingeriesta hyvää palvelua

 

Ehkä joku ajattelee että tämä on maksettu mainos, mutta ei ole.  Jos liikut Porissa päin niin suosittelen pysähtymään BePopin kauppakeskukseen, josta löydät Deva Lingerien. Sieltä sain ehkä maailman parhaimmista asiakaspalvelukokemuksista! Ensimmäiseksi katselin vaihtoehtoja ja ihailin täysin erilaisia malleja mihin koskaan olin tottunut. Myyjä tuli kysymään että tiedänkö oikean kokoni, vastasin suoraan, mitään kiertelemättä että valitettavasti en tiedä. Suuntasimme sovituskoppiin ja myyjä otti mittanauhan käteen ja alkoi mitata. Tämän jälkeen sain useita eri malleja sovituskoppiin ja kun löytyi ne oikeat niin kyllä ne tunnisti heti päällä.

 

Olen aina, tai siis melkein aina käyttänyt ympärysmitaltaan 85cm liivejä, siinä oli ensimmäinen koko virhe. Kun mitattiin minulta ympärysmitta niin se olikin 75cm, eli olen käyttänyt aivan liian löysiä liivejä. Ensimmäiseksi kun kokeili 75cm liivejä ne tuntui kireiltä ja ahdistavilta, mutta se malli ei tainnut olla sopiva minulle. Koska liivit pitää olla myös mukavat.

 

rintaliivejä joka lähtöön

 

Niin paljon kun on rintaliivien käyttäjiä, niin rintaliivejä varmasti löytyy jokaiselle haluamansa. Koska toiset tykkää olkaimettomista, toiset taas kaarituettomista ja toinen taas tykkää vähän pitsisistä. Joten myös rintaliivejä on oltava erilaisia.

 

onko koolla väliä?

 

 

Ps. Muista ottaa myös Instassa seurantaan @liinabethh

Onko Rodokselle loma mielessä -> Rodoksen lomatärpit

2 kommenttia

  1. kirahvi kirjoitti:

    Koolla ON väliä! Itsekkin olen nyt saanut uusittua rintaliivivarastoani kesätyörahoilla. Itsekkin ajattelin aikaisemmin, että max 20e /rintaliivit on ihan maksimi. Olen tiennyt koko ajan olevani ympärysmitaltani 65, mutta eihän sitä pahemmin suurella kupilla löydy lindexistä ym.. Nyt panostin (toivottavasti) laadukkaisiin rintaliiveihin. Olen tyytyväinen investointiini.

    • liinakoo kirjoitti:

      Hienoa että joku muukin on huomannut suuren eron. 🙂 vaikka se kieltämättä kirpaisee niin onhan se vain niin että välillä on panostettava!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *