Hae
Liina Beth
Kaupallinen yhteistyö

Treenausta hyvinvointi edellä

Kaupallinen yhteistyö: Kuntokeskus Liikku ja Somessa.com

Kuntokeskus Liikku on hyvän mielen sali, siellä ei katsota ikää ja parasta on se että saat treenata kuntosalilla aivan rauhassa, välittämättä muista. Porin Kuntokeskus Liikku on todella tilava ja kuntosalilaitteitakin löytyy joka lähtöön. #ParasTreeniOnTehtyTreeni

Oli paljon myös sellaisia laitteita joita en ollut ennen nähnyt. 

 

paras treeni on tehty treeni

 

Se on Kuntokeskus Liikkun slogan ja sehän pitää niin hyvin paikkansa! On sitten aloittelija, joka menee kuntosalille ensimmäistä kertaa tai vanha konkari, niin ainahan se paras treeni on tehty treeni! Kuntokeskus Liikkussa ei ole lainkaan ”No pain, no gain” – meininkiä!

Koska treenaamisen alkuhuumasta ja sen tuomasta treenaamisen stressistä on päästy yli niin nykyään treenaan vaan ja ainoastaan sen takia koska haluan voida hyvin ja ilman tavoitteita. Kuntokeskus Liikkusta tuli minun kotisalini aivan heittämällä, koska viihdyn siellä paremmin kuin muualla!

 

oma motivaationi liikkumisessa

 

Motivaation kuninkaaksi nousee ehdottomasti hyvä olo, salitreenin jälkeinen olo on jotain sellaista mitä ei osaa selittää mutta olo on aivan mahtava ja usein seuraavana päivänä on lihakset kipeät, silloin myös että on jotain tullut tehtyä. Toinen tärkeä motivaationi on omasta ulkonäöstä huolehtiminen. Vaikka motivaationi on ollut korkealla jo pitkään, niin ilman taukoja ei olla selvitty.

Toukokuun lopussa sairastuin ruusuun, joka esti kuntosalin ja tämä ihanainen ruusu uusiutui heinäkuun alussa ja taas ollaan tauolla. Ei ole motivaation puutteesta tauot vaan ihan itsestä riippumattomat asiat. Taukoja tulee ja taukoja menee. Kunhan oma pääni myös olisi samaa mieltä.

 

Jos kaipaa kuntosalia jossa on hyvä meininki ja hyvä ilmapiiri niin ehdottomasti kannattaa valita Kuntokeskus Liikku. Siellä viihtyy nuoret niinkuin vanhemmatkin, viihtyvyyteen Kuntokeskus Liikkussa on panostettu todella paljon. Kuten pukukaapeissa olevat tsemppiviestit, niistä itse tulen aina vain niin hyvälle tuulelle ja nostavat omaa treenaamisen motivaatiota.

 

 

miksi valita kuntokeskus liikku?

 

Jos kaipaa kuntosalia jossa on hyvä meininki ja hyvä ilmapiiri niin ehdottomasti kannattaa valita Kuntokeskus Liikku. Siellä viihtyy nuoret niinkuin vanhemmatkin, viihtyvyyteen Kuntokeskus Liikkussa on panostettu todella paljon. Kuten pukukaapeissa olevat tsemppiviestit, niistä itse tulen aina vain niin hyvälle tuulelle ja nostavat omaa treenaamisen motivaatiota.

 

Kuntokeskus Liikku:n tiloista löydät myös valmentajan, jolta on mahdollista ostaa edulliseen hintaan kuntosaliohjelman tai vaikka personal training palvelun. Jos vähänkään kaipaa apua, niin ehdottomasti kannattaa satsata.

 

Kun olet ostanut jäsenyyden saat kortin jolla pääset kuntosalille, tällä kortilla myös lukitset pukukaapin oven ja jos nälkä yllättää tai haluaa ostaa palautusjuoman niin tämäkin onnistuu tällä samalla jäsenkortilla ( veloitetaan seuraavan kuukauden yhteydessä ). Omasta mielestä tämä on valtavan iso plussa ettei tarvitse ottaa salille turhaa tavaraa mukaan!

Jäsenyys ei ole hinnalla pilattu 29€/kk, ilman määräaikaista sopimusta! Jos olet kiinnostunut tai sinulla on tarvetta ( esim töiden takia ) useammalle salille jäsenyyden niin tämä kustantaa 34€/kk ja tämäkin on ilman määräaikaista sopimusta.

 

 

ilmaiseksi kokeilemaan

 

Kuntokeskus Liikku tarjoaa uusille asiakkaille päästä kokeilemaan kuntosalia ja samalla tutustumaan kuntosaliin rauhassa ma-ke klo 16-19. Kannattaa ottaa silloin myös treenivaatteet mukaan, niin pääset treenamisen iloon Liikkussa.

Ma-ke klo 16-19 paikalla on myös valmentaja jolta voit kysyä jos mieltäsi askarruttaa.  Kuntokeskus Liikku löytyy 22 eri paikkakunnalta ja lisää paikkakuntia on tulossa!

 

Käy kurkkaamassa tärkeä postaus treenaamisesta :

Apua! Treenaamisesta huolimatta paino ei tipu

Kaupallinen yhteistyö: Kuntokeskus Liikku ja Somessa.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *