Hae
Liina Beth

Hymyile niin kukaan ei huomaa…

Otsikosta kävi ilmi ehkä se mikä on kuvastanut omaa fiilistäni, viimeisen muutaman viikon aikana, se on se syy jonka takia blogin ja instan puolella on ollut hiljaista. Hymyilen niin näytän muille että kaikki on hyvin mutta todellisuudessa olen sisältä rikki.

miksi ei voi olla aito oma itsensä?

 

Suurin syy miksi ei voi olla aito oma itsensä on se ettei jaksa aina puhua kaikille että voi huonosti tai on muutenkin paska fiilis. Mutta tässä on esimerkki siihen että kuka tahansa voi esittää somessa ihan mitä tahansa, kenellä tahansa voi olla kuvien ja tekstien takana aivan paska fiilis, vaikka teksti ja kuvat kertovat muuta. Mutta hei, ei kaikkien tarvitse avautua ja hakea vertaistukea jos siltä ei tunnu….

 

Kaikilla on välillä kriisejä elämässä

 

Maan päällä ei ole yhtään ihmistä jolla ei koskaan olisi minkäänlaista kriisiä, ne vain kuuluu elämään….halusimme sitä tai emme. Kenenkään elämä ei ole ruusuilla tanssimista, vai onko? Onko täydellisten kuvien takana elämä ruusuilla tanssimista, en usko. Vaikka haluaisin uskoa että ihmisillä olisi onnellinen elämä.

 

koska kukaan sanomaan

 

Rehellisesti sanottuna, blogi ja insta on ollut joka päivä mielessä. Mutta en tiedä mitä kirjoittaa tai ylipäätänsä mitä kuvia edes julkaisee, koska en ole halunnut kirjoittaa sitä fiilistä joka minulla on ollut.  Aikaa on jonkin verran kulunut ja omakin fiilis on parempi, mutta onko se fiilis sama kuin muutama kuukausi sitten?

 

6 kommenttia

 1. Marleena kirjoitti:

  Paljon tsemppiä sulle! Otat aikaa itsellesi <3

  https://marleena-annika.blogspot.com

 2. Jane kirjoitti:

  <3

 3. Henna | Pölyä Pinnoilla - blogi kirjoitti:

  I feel you ❤️

  https://polyapinnoilla.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *