Hae
Liina Beth
Kaupallinen yhteistyö

Uuteen päivään Slurp-kahvilla

Kaupallinen yhteistyö: Slurp
*Sisältää mainoslinkkejä

Päivä ei lähde käyntiin ellei saa aamulla kuppia kahvia. On myös tärkeää mitä kahvia ( * Slurp ) juo ja millä sitä valmistaa. Ainakin omasta mielestä. Aloin juomaa kahvia kermalla ja suurella määrällä sokerilla. Sitten kerma muuttui maidoksi ja sokerikin jäi pikkuhiljaa pois, opiskelijana kun en juonut muuten maitoa, niin harmitti aina heittää maitoa roskiin kun ehti menemään vanhaksi, opettelin hampaat irvessä juomaa kahvia mustana. Nykyään en voisi edes kuvitellakaan juovani kahvia maidolla. HYI!

 

ei ole ihan sama mitä kahvia juot

 

Kahvin maussa on eroja, ei ole siis ihan sama mitä kahvia juot. Huomattavan makueron huomaa kun juot Juhla Mokkaa ja pienpaahtimon kahvia, Itse joskus join kahvia maidon kanssa, niin silloin makueroa ei huomaa niin hyvin kuin kuin juo kahvin mustana.

 

Aloin juomaa kahvia kermalla ja suurella määrällä sokerilla. Sitten kerma muuttui maidoksi ja sokerikin jäi pikkuhiljaa pois, opiskelijana kun en juonut muuten maitoa, niin harmitti aina heittää maitoa roskiin kun ehti menemään vanhaksi, opettelin hampaat irvessä juomaa kahvia mustana. Nykyään en voisi edes kuvitellakaan juovani kahvia maidolla. HYI!

 

slurp tarjoaa pienpaahtimoiden kahvia suoraan kotiin

 

Tutustuin itse *kahvi verkkokauppaan  jonkin aikaa sitten ja omasta mielestä tämä on ihan huikea. Saan tilattua kotiin 2 viikon tai 4 viikon välein sopivan määrän kahvia, eli itse ei tarvitse huolehtia onko kaapissa kahvia vai ei. Parasta ehkä se että saat eri pienpaahtimoiden kahveja kotiin ja jos et välitä tummapaahtoisesta kahvista, voit valita niin että saat vain vaaleapaahtoista kahvia kotiin, tai jos sinua kiinnostaa vaihdella tumman- ja vaaleapaahdon välillä niin voit tehdä tilauksesi niin että saat kumpaakin vuorotellen.

Halutessasi saat lopetettua tilauksen milloin haluat, eli jos haluat testata muutaman kuukauden kerrallaan niin antaa vain mennä.

 

pienpaahtimot kunniaan

 

Itselleni kotimaisuus ja pienyrittäjyys on tärkeää, koska itsekin pyöritin verkkokauppaa. Haluan samalla myös tukea pienpaahtimoiden toimintaa. Koska ensimmäinen missä on suuri ero, on se MAKU ja toinen tärkeä asia on TUOREUS! Pienpaahtimoiden kahvit eivät säily vuotta kuten perus Juhla Mokka, mutta rehellisesti kysyttynä, kenen kahvi säilyisi kaapissa vuoden? Ei omani ainakaan, koska juon kotona keskimäärin 3 kuppia kahvia päivässä, viikonloppuisin voi mennä kuusikin kuppia kahvia. *Kahvikaupasta saat tilattua myös maistiaisen pieneen hintaan jos et uskalla tilata isompaa pakettia.

 

 

onko täällä muita kahvi-ihmisiä?

Alennuskoodilla Enjoycoffee19 saat 30% alennusta ensimmäisestä * Slurp-tilauksesta!

Koodi on voimassa vuoden loppuun

Oma hetki pienpaahtimoiden kahvien kanssa – vanhempi Slurp-postaus

Kaupallinen yhteistyö: Slurp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *