Hae
Liina Beth

Pysy aina pikkuveljenä

Sisarukset ovat rikkaus, näin sanotaan. Onko se aina niin? Sisarusrakkaus on täynnä ylä- ja alamäkiä, se ei aina merkitse sitä että olisit hyvät välit. Mutta silti jos mietin tätä hetkeä…”Pysy aina pikkuveljenä ja lintuna

 

puolikas veli vai täysveli, väliäkös sillä?

 

Vaikka meillä on pikkuveljien kanssa eri äiti ja sama isä niin he ovat minulle pikkuveljiä siinä missä muillakin samoista vanhemmista olevat sisarukset. En ole koskaan ajatellut että minulla on ”VAIN” puolikkaita veljiä. Sitä paitsi, mikä ihmeen puolikas veli? Ensinnäkin se kuulostaa todella typerältä ja jotenkin niin ettei minulla olisi oikeita pikkuveljiä vaan he ovat jotain nukkeja. Minulla on vain pikkuveljiä joista haluan huolehtia ja pitää hyvää huolta.

 

pikkuveli ei ole aina ollut tärkeä

 

Kuinka kamalalta se kuulostaa, mutta tämä on totta. Olin 10-vuotias kun pikkuveli syntyi, pikkuveljeni vei kaiken huomion ja se tuntui 10-vuotiaasta kamalalta, varsinkin kun oli isällään vain joka toinen viikonloppu. Niin sekin viikonloppu meni ainoastaan vauvan ympärillä, pikkuisen vanhempana häntä ei päästetty leikkeihin mukaan. Siinä syntyi semmoinen suhde pikkuveljeen etten pitänytkään hänestä niinkään. Kun tulin teini-ikään ja pikkuveljeni oli 5v, niin se meni siinä sivussa. Olihan meillä sen verran kumminkin ikäeroa ja ei minussa ollut sellaista hoivaavaa piirrettä. Tosin 16-vuotiaana sain toisen pikkuveljen ja hänen kanssaan on ollut alusta lähtien niin hyvät välit. Hihi, häntä olen hemmotellut, koska onhan hän myös minun ensimmäinen kummipoikani.

 

pysy aina mun pikkuveljenä

 

Huonoista väleistä huolimatta, meitä yhdisti viime vuoden joulukuussa. Sattumusten kautta meidän Fuerteventuran lomamatkalle tuli peruutus ja pikkuveljeni pääsi lähtemään tunnin varoitusajalla minun ja Oliverin kanssa lomalle. Tämä viikko, yhdisti meidät ja tämän jälkeen myös pikkuveljelläni ja Oliverilla on ollut ihan uskomattoman ihana yhteys. Jos kysyn Oliverilta että mitä jos pikkuveljeni tulee hoitamaan siksi aikaa että käyn kuntosalilla, niin se Oliverin ilme kun on niin innoissaan.  Niinkin siis voi käydä että välit paranee myöhemmin ja oon valtavan onnellinen siitä että me olemme löytäneet kunnon sisarusrakkauden, parempi myöhään kuin ei milloinkaan <3 Kiitos pikkuveljilleni ja vanhemmilleni että olen saanut pikkuveljet <3

 

Seuraatko jo Instagramissa @liinabethh

 

Käy myös kurkkaamassa Kun flunssa iskee, älä mee salille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *